Οι σκύλοι διαδηλώνουν και… γαβγίζουν κατά του Brexit στο Λονδίνο! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Οι σκύλοι διαδηλώνουν και… γαβγίζουν κατά του Brexit στο Λονδίνο! (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 05, 2018  | 

Μια ασυνήθιστη διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Λονδίνο, όπου χιλιάδες... σκύλοι μαζί τα αφεντικά τους, θα διαδηλώσουν κατά του Brexit!

Οι σκύλοι θα μαζευτούν για να… γαβγίσουν κατά του Brexit και υπέρ της διεξαγωγής ενός δεύτερου δημοψηφίσματος, έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, με τον διοργανωτή αυτή της παράξενης διαδήλωσης, Ντάνιελ Έλκαν, να δηλώνει πως

“θέλουμε να προκαλέσουμε το μεγαλύτερο γάβγισμα στον κόσμο» για να διαδηλώσουμε κατά της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μάλιστα ο κ.Έλκαν εμφανίζεται αισιόδοξος ότι τουλάχιστον 5.000 σκυλιά θα κατακλύσουν την καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το κοινοβούλιο και την Ντάουνινγκ Στριτ, με αίτημα τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος για το Brexit.

Μάλιστα το εν λόγω κίνημα ανέβασε και βίντεο στο youtube με τίτλο το «Το Γαβ-δημοψήφισμα έρχεται» (Wooferendum is coming), με πρωταγωνιστές σκυλιά διαφορετικής ράτσας και μεγέθους, τα οποία διατυπώνουν τις απόψεις τους για το θέμα με τη βοήθεια πλακάτ.


«Γνωρίζουμε ότι το Brexit θα είναι καταστροφικό για τους ανθρώπους, όμως θα μπορούσε να αποδειχθεί το ίδιο επιβλαβές για τα κατοικίδιά μας» δήλωσε ο Ντομινίκ Ντάιερ και εξηγεί πως ενδέχεται να υπάρξει έλλειψη κτηνιάτρων, αύξηση των τιμών στις υπηρεσίες φροντίδας και τις τροφές ή τέλος στο ευρωπαϊκό διαβατήριο για τα ζώα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: