Εικόνες-σοκ: Μανιασμένος όχλος έκαψε ζωντανό έναν ύποπτο για κλοπή! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Εικόνες-σοκ: Μανιασμένος όχλος έκαψε ζωντανό έναν ύποπτο για κλοπή!

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 05, 2018  | 

Πάνω από 800 άτομα συγκεντρώθηκαν σε πλατεία της πόλης Σάντο Τομάς στην επαρχία Τσουμπιβίλκας, του Περού για να δουν από κοντά το λιντσάρισμα του Βιθέντε Πιμεντέλ Χουάιτσο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ τον είχαν πιάσει νωρίτερα επ’ αυτοφώρω να κλέβει ανταλλακτικά από αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στην πλατεία, όπου τον έδεσαν σε μια κολόνα.

Αφού τον περιέλουσαν με πετρέλαιο του πέταξαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ το πλήθος ξεσπούσε σε ζητωκραυγές. Κάποιοι μάλιστα από τους παρισταμένους διακρίνονται στο βίντεο να τρέχουν προς το μέρος του και να τον χτυπούν.


Αν και κατέφθασαν 45 αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το λιντσάρισμα. Όταν έσβησαν τη φωτιά μετέφεραν τον 41χρονο σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 45% του σώματός του.

Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους μετά από αναφορές για ληστείες στην περιοχή, ενώ κατηγορούν τον Χουαΐτσο και για τον θάνατο ενός γείτονα.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.

athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: