Κρήτη: Πήρε τα λεφτά της εκδρομής και έγινε «καπνός»! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γρίπη, ιώσεις, ιλαρά: Για πόσες μέρες «κολλάτε» τους άλλους

Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από ιούς μπορεί να είναι μεταδοτικές για αρκετές ημέρες πριν και μετά την εκδήλωσή τους. Οι ιώσεις της...

Κρήτη: Πήρε τα λεφτά της εκδρομής και έγινε «καπνός»!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 02, 2018  | 

Ένα σοβαρό περιστατικό απάτης με "πρωταγωνιστή" τουριστικό πράκτορα από την Αθήνα και θύματα 87 ανθρώπους από όλη την Κρήτη, καταγγέλλει ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία και πληροφορίες του Flashnews, ο σύλλογος είχε διοργανώσει την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή εκτός Κρήτης – και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι –  συνδυάζοντας το ταξίδι με λουτροθεραπείες. Στην εκδρομή είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου, προπληρώνοντας εξολοκλήρου το συνολικό ποσό της εκδρομής.

Την Κυριακή, όπου ήταν προγραμματισμένη η ημερομηνία αναχώρησης από τα λιμάνια των Χανίων και του Ηρακλειου, οι συμμετέχοντες βρέθηκαν προ εκπλήξεως καθώς πληροφορήθηκαν οτι οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και ο πράκτορας ήταν εξαφανισμένος. Κάθε προσπάθεια μελών του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα «φάντασμα», έπεσε στο κενό καθώς το κινητό τηλέφωνο που είχε θέσει στη διάθεση των εκδρομέων για επικοινωνία, ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews ο συγκεκριμένος πράκτορας ισχυρίστηκε οτι είχε γραφείο στην Αθήνα, ενώ την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην πρωτεύουσα όσο και στο Ηράκλειο.

Πηγή: flashnews
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: