Ναι, αυτά θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Ναι, αυτά θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα!

Κατηγορία Αθλητικά στις   Οκτωβρίου 02, 2018  | 

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Φάληρο δεν ξεχώρισε μόνο για την εξέλιξη του, αλλά και για την εξαιρετική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Τόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού, όσο και αυτοί του ΠΑΟΚ έδωσαν ένα παράδειγμα συναδελφικότητας, παρά το γεγονός ότι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε συνδιεκδικητές του τίτλου κρύβει πάντα ένταση και νεύρα.

Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο διαιτητής, οι πάγκοι, βοήθησαν ώστε να μην υπάρχουν αψιμαχίες στη διάρκεια του αγώνα και μόλις ο San Fedayi σφύριξε για τελευταία φορά στο Φάληρο, δημιουργήθηκαν δυνατές εικόνες στον αγωνιστικό χώρο. Κυρίως ανάμεσα σε Γιαννιώτη, Κούτρη και Πασχαλάκη, που είχαν έναν ιδιαίτερα ένθερμο εναγκαλισμό. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είχε θερμή χειραψία και με τον Γκερέρο, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με τον Κάνιας, ενώ φιλοφρονήσεις αντάλλαξαν και ο Βιεϊρίνια με τον Φετφατζίδη.


athlitikotetradio
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: