Ηράκλειο: Η εκδρομή που πλήρωσαν ήταν σκέτη παγίδα – Έπαθαν την πλάκα τους στο λιμάνι! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Ηράκλειο: Η εκδρομή που πλήρωσαν ήταν σκέτη παγίδα – Έπαθαν την πλάκα τους στο λιμάνι!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 02, 2018  | 

Έφτασαν μέχρι το λιμάνι κι έμειναν με τις βαλίτσες στο χέρι! Πρόκειται για μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, που είχαν προγραμματισμένη εκδρομή εκτός Κρήτης με 87 συμμετέχοντες, η οποία όμως, δεν πραγματοποιήθηκε κατόπιν...εξαφάνισης του τουριστικού πράκτορα...

Σύμφωνα με την καταγγελία, η εκδρομή είχε οργανωθεί από γραφείο του Ηρακλείου και είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου από ολόκληρη την Κρήτη. Όλοι τους όχι μόνο έδωσαν προκαταβολή αλλά πλήρωσαν εξολοκλήρου το συνολικό ποσόν της εκδρομής.

Όμως την Κυριακή 30/9/2018, ημερομηνία αναχώρησης, βρέθηκαν προ εκπλήξεως στα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας, καθώς οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα ήδη από την Πέμπτη 27/9/2018.

Όπως αναφέρουν όλα αυτά γίνονται «σε καιρούς που έχουμε ανάγκη όμορφες στιγμές και ξενοιασιά, ανάγκη να ξεφεύγουμε από τις δυσκολίες των καιρών αλλά και τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε τα μέλη ενός Συλλόγου ασθενών και στη συγκεκριμένη περίπτωση ηλικιωμένων, του πιο ευαίσθητου μέρους της ελληνικής κοινωνίας»

Πηγή: cretalive.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: