Χανιά: Πυροβόλησαν και σκότωσαν έγκυο σκυλίτσα και τα αγέννητα κουταβάκια της! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Χανιά: Πυροβόλησαν και σκότωσαν έγκυο σκυλίτσα και τα αγέννητα κουταβάκια της!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 04, 2018  | 

Σοκάρει η βαρβαρότητα κάποιων στα Χανιά που έβγαλαν τα άγρια ένστικτά τους πυροβολώντας και σκοτώνοντας μία ετοιμόγεννη σκυλίτσα...

Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Πατελάρι του Δήμου Πλατανιά έξω από τα Χανιά. Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν 5 φορές μία σκυλίτσα που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το Δήμο Πλατανιά και την πρόεδρο του τοπικού περιβαλλοντικού – ζωοφιλικού συλλόγου. Το βαριά τραυματισμένο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρικό ιατρείο όπου παρά τις προσπάθειες της γιατρού, πέθανε μαζί και τα κουταβάκια της. Είχε αιμορραγία στην σπλήνα, ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου.

“Έλπιζα ότι ίσως τα καταφέρει” δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου μας Μαρία Μαυροματάκη: “Σήκωνε το κεφαλάκι της όταν πήγα. Όλοι οι άνθρωποι από την γειτονιά ήταν πολύ στεναχωρημένοι. Την ταΐζαν και έλεγαν ότι κανένα δεν πείραζε. Είναι χωριό. Κάποιος την πυροβόλησε σε χωράφι και η καημένη έτρεξε εκεί που την τάιζαν για βοήθεια. Έχω σοκαριστεί πραγματικά”.

πηγή: cretapost.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: