Τρίκαλα: Ηλικιωμένος «σήκωσε» τη σύνταξή του και την... ξέχασε στο ΑΤΜ! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Πυρετός με ή χωρίς άλλα συμπτώματα: Πότε πρέπει να προσέχετε!

Ο πυρετός είναι η υψηλότερη-από-το-κανονικό θερμοκρασία του σώματος. Είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να προκληθεί από μια ευρεία ποικιλία ...

Τρίκαλα: Ηλικιωμένος «σήκωσε» τη σύνταξή του και την... ξέχασε στο ΑΤΜ!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 28, 2018  | 

Λίγο τα χρόνια που βαραίνουν την πλάτη του και λίγο η... αφηρημάδα, στοίχισαν ακριβά σε έναν ηλικιωμένο που πήγε να να βγάλει τη σύνταξή του από το ΑΤΜ μιας τράπεζας στο κέντρο των Τρικάλων, αλλά… ξέχασε να πάρει τα χρήματα! Όταν επέστρεψε, το ποσό είχε κάνει φτερά.

Ο άτυχος συνταξιούχος έκανε ανάληψη ύψους 650 ευρώ, αλλά περίμενε να βγει η κάρτα και η απόδειξη και έφυγε δίχως να πάρει τα χρήματα από την ειδική σχισμή. Όταν το αντιλήφθηκε λίγα λεπτά μετά, δεν τα βρήκε και ζήτησε απελισμένος βοήθεια από έναν υπάλληλο της τράπεζας, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να ελέγξει την καταγραφή από τις κάμερες ασφαλείας.
Πράγματι, στα πλάνα φαίνονταν δυο μεσήλικα ζευγάρια είδαν τον ηλικιωμένο να φεύγει, πήραν τα χρήματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο συνταξιούχος εκτύπωσε την φωτογραφία τους και άρχισε να τους αναζητά στα ξενοδοχεία των Τρικάλων, καθώς δεν ήταν κάτοικοι της πόλης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίκαλα: Φρικτό τροχαίο! Νταλίκα πολτοποίησε ποδηλάτη

Πηγή: trikalavoice.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: