Απίστευτο: Πέταξε τα ρούχα του και βούτηξε σε δεξαμενή με καρχαρίες! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Απίστευτο: Πέταξε τα ρούχα του και βούτηξε σε δεξαμενή με καρχαρίες! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   Οκτωβρίου 17, 2018  | 

Έρευνα για τον εντοπισμό ενός άνδρα που βούτηξε γυμνός σε δεξαμενή με 14 καρχαρίες και μόλις κατάφερε να βγει ζωντανός, διενεργεί η αστυνομία του Τορόντο.

Όταν τον ενημέρωσαν ότι καταφθάνει περιπολικό στο ενυδρείο Ripley’s ο άνδρας έτρεξε να μαζέψει το παντελόνι του και με τα παπούτσια στο χέρι διέφυγε με μια γυναίκα, αφήνοντας πίσω του τη μπλούζα του.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του υπόπτου, του 37χρονου Ντέιβιντ Γουίβερ, που καταζητείται για προσβολή δημοσίας αιδούς και για μια βίαιη επίθεση εναντίον ενός άνδρα νωρίτερα το ίδιο βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η φωτογραφία του υπόπτου, ονόματι Ντέιβιντ Γουίβερ, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Τορόντο

Αν και βρέθηκαν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικρότησαν την ενέργειά του οι υπεύθυνοι του ενυδρείου είναι πυρ και μανία μαζί του: «Ελπίζουμε αυτός ο κύριος να συλληφθεί και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νμο, γιατί αυτό που έκανε ήταν ανόητο και επικίνδυνο. Και συν τοις άλλοις ήταν προμελετημένο», είπε ο γενικός διευθυντής Πίτερ Ντόιλ.

Στη συγκεκριμένη δεξαμενή που βούτηξε ο άνδρας, φιλοξενούνται θαλάσσιες χελώνες, διάφορα τροπικά ψάρια και 14 καρχαρίες διαφόρων ειδών, που αν και δεν θεωρούνται ιδιαίτερα επιθετικοί, είναι σαρκοφάγοι.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: