Ανήλικες μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γιατί “τρέχει” η μύτη σας ακόμα και χωρίς να έχετε αρρωστήσει (video)

Όταν πέφτει η θερμοκρασία στο περιβάλλον συνηθίζουμε να φοράμε σκουφιά, κασκόλ και γάντια, αλλά ό,τι και αν κάνουμε ακόμα και το πιο ελα...

Ανήλικες μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 22, 2018  | 

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην βρετανική κοινή γνώμη η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει δύο νεαρές μαθήτριες να τσακώνονται στην μέση του δρόμου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε ο καυγάς, όμως η βιαιότητα των χτυπημάτων της ανήλικης προς την μουσουλμάνα συμμαθήτριά της προκάλεσε οργή αλλά και τη διεξαγωγή άμεσης έρευνας από τη διεύθυνση του σχολείου τους.

Στο βίντεο που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, φαίνεται η επιτιθέμενη νεαρή να γρονθοκοπεί επανειλημμένα την συμμαθήτριά της, τραβώντας την από τα μαλλιά και βγάζοντας την μαντήλα από το κεφάλι της.

Μία περαστική γυναίκα προσπάθησε να παρεμβληθεί μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων κοριτσιών, ενώ οι συμμαθητές τους παραμένουν θεατές, χωρίς να κάνουν καμία κίνηση για τον κατευνασμό της έντασης.

Ο καυγάς ξέσπασε σε κεντρικό σημείο του Μάντσεστερ, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή δεν είχε ρατσιστικά κίνητρα και προεκτάσεις.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: