Άγριος ξυλοδαρμός Ούγγρων στο κέντρο της Αθήνας (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Άγριος ξυλοδαρμός Ούγγρων στο κέντρο της Αθήνας (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 13, 2018  | 

Βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ο ξυλοδαρμός, στο κέντρο της Αθήνας, μιας ομάδας Ούγγρων, οι οποίοι πιθανότατα βρίσκονταν στην πόλη για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία, αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, οι αντιεξουσιαστές έμαθαν ότι τα συγκεκριμένα άτομα διέμεναν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Κάνιγγος.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «είχαν απλώσει πανό με εθνικιστικό περιεχόμενο και την ουγγρική σημαία».

Στο βίντεο αποτυπώνεται η εικόνα των αντιεξουσιαστών, που ανενόχλητοι κυνηγούν με ξύλα έναν άνδρα, να τον ακινητοποιούν και να τον ξυλοκοπούν άγρια στο οδόστρωμα.  

Είναι χαρακτηριστικό, ότι πριν από μερικές ημέρες, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, είχε κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και παρ΄όλα αυτά οι ελληνικές Αρχές δηλώνουν άγνοια για το περιστατικό, καθώς, όπως αναφέρουν, δεν έγινε καμία επίσημη αναφορά για τον ξυλοδαρμό.

Παρ’ όλα αυτά παραμένει το ερώτημα πώς οι Αρχές, που περιπολούσαν στην περιοχή, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό για τα όσα συνέβησαν και αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο.


cnn.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: