Αεροσκάφος στην Ινδία προσέκρουσε σε τοίχο κατά την απογείωσή του « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σε πόσο καιρό θα καθαρίσουν οι πνεύμονες, αν κόψετε σήμερα το κάπνισμα

Καπνίζατε επί πολλά χρόνια τουλάχιστον ένα πακέτο την ημέρα; Ξαφνικά νιώσατε πως η αναπνοή σας δεν σας αρκεί και αποφασίσατε να το κόψετ...

Αεροσκάφος στην Ινδία προσέκρουσε σε τοίχο κατά την απογείωσή του

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 12, 2018  | 

Ζημιές υπέστη ένα αεροσκάφος στην Ινδία, που προσέκρουσε σε τοίχο κατά την απογείωσή του, εκτελώντας πτήση με προορισμό το Ντουμπάι από την πόλη Trichy.

Το αεροσκάφος της Air India, με 130 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, κατευθύνθηκε τελικά στη Μουμπάι, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι δύο πιλότοι, που έχουν περισσότερες από 6.500 ώρες πτήσης στα «βιογραφικά» τους, έχουν καθηλωθεί στο έδαφος καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα για το περιστατικό.

Το Boeing 737 απογειώθηκε από την πόλη στα νότια της Ινδίας νωρίς σήμερα το πρωί, και οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου το είδαν να «έρχεται σε επαφή με τον περιμετρικό τοίχο» του.

Οι κυβερνήτες ανακοίνωσαν πως το αεροσκάφος λειτουργούσε ωστόσο χωρίς κανένα πρόβλημα κι έτσι κατευθύνθηκε στη Μουμπάι.

Σύμφωνα με το BBC, η Air India είναι μία από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες της Ινδίας και δεν έχει επιδείξει κέρδη εδώ και πάνω από μία δεκαετία. Πέρσι, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε τα σχέδια ιδιωτικοποίησής της αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πιθανούς αγοραστές, καθώς η εταιρεία είναι φορτωμένη με χρέη που ξεπερνούν τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: