Αδιανόητο: Κρύβουν φιξάκια κοκαΐνης μέσα σε πατατάκια σε αυτόματους πωλητές (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Αδιανόητο: Κρύβουν φιξάκια κοκαΐνης μέσα σε πατατάκια σε αυτόματους πωλητές (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 11, 2018  | 

Πλέον είναι παγκοσμίως γνωστό ότι οι έμποροι κι οι διάφοροι διακινητές ναρκωτικών ουσιών αποτελούν ίσως τους πιο πολυμήχανους παραβάτες του νόμου, καθώς δίνουν καθημερινά «αγώνα» με τις διωκτικές αρχές για να καταφέρουν να πουλήσουν τις ουσίες που διακινούν χωρίς να πιαστούν στην φάκα της αστυνομίας.

Από τα αεροσκάφη, τα υποβρύχια και τα «ταχυδρομικά» περιστέρια του διαβόητου Πάμπλο Εσκομπάρ μέχρι την Βραζιλιάνα που πιάστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με 6 κιλά κοκαΐνης μέσα σε αλεξίπτωτο πλαγιάς, οι διακινητές ανά τον κόσμο προσπαθούν να γίνουν περισσότερο ευρηματικοί κι αποτελεσματικοί, όμως στο Λονδίνο κυριολεκτικά το έφτασαν μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, που τραβήχθηκε από σταθμό του μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας, τα φιξάκια κοκαΐνης πλέον πωλούνται και μέσω των αυτόματων μηχανών πώλησης αναψυκτικών και σνακ, αρκεί ο πελάτης να καταθέσει το χρηματικό ποσό, όπως θα έκανε και σε περίπτωση που επιθυμούσε να αγοράσει ένα οποιοδήποτε άλλο νόμιμο προϊόν.

Ο νεαρός αγοραστής αρχικά τοποθετεί χαρτονομίσματα αξίας 50 λιρών συνολικά, πληκτρολογεί τον αριθμό του «προϊόντος» που θέλει να αγοράσει και στη συνέχεια το παίρνει από το μηχάνημα. Μέχρι εδώ όλα καλά..

Όταν όμως ανοίγει την σακούλα με τα τσιπς, εμφανίζει από το εσωτερικό της μία συσκευασία ναρκωτικής ουσίας (κατά πάσα πιθανότητα κοκαΐνης), αρχίζοντας ταυτόχρονα να πανηγυρίζει με τους φίλους του, ενώ μερικοί εξ αυτών καταγράφουν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.


Μάλιστα, οι νεαροί δεν εμφανίζονται καθόλου ανήσυχοι για τυχόν παρουσία αστυνομικών, ενώ σίγουρα απαιτήθηκε η βοήθεια κάποιου τεχνικού για την τοποθέτηση των ναρκωτικών μέσα στην συσκευασία με τα πατατάκια, ενώ θεωρείται δεδομένο πως υπήρχε προσυνεννόηση τόσο για το ακριβές μηχάνημα που περιείχε τα ναρκωτικά, όσο και για την χρονική στιγμή που θα γινόταν η πρωτότυπη αυτή αγοραπωλησία.

Πλέον, το βίντεο βρίσκεται στην διάθεση των διωκτικών αρχών της Μεγάλης Βρετανίας, με τους αρμόδιους να πονοκεφαλιάζουν για τους νέους τρόπους που εφευρίσκουν οι επιτήδειοι ώστε να εξαπατήσουν τις αρχές και να ξεφύγουν από τις «δαγκάνες» του νόμου.

gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: