Αδιανόητη γκάφα του Τμ. Φορολογίας και η ειρωνική μέχρι δακρύων απάντηση στους εφοριακούς – «Ακριβώς κάτω από το κυπαρίσσι θα τον βρείτε!» « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Αδιανόητη γκάφα του Τμ. Φορολογίας και η ειρωνική μέχρι δακρύων απάντηση στους εφοριακούς – «Ακριβώς κάτω από το κυπαρίσσι θα τον βρείτε!»

Κατηγορία Κύπρος στις   Οκτωβρίου 26, 2018  | 


Το Τμήμα Φορολογίας ζήτησε και μάλιστα για πρώτη φορά, να εισπράξει οφειλές από άνδρα ο οποίος έχει αποβιώσει εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια, από το 1988, σύμφωνα και με την αδιανόητα καυστική και με έντονο το στοιχείο της πολιτικής ειρωνίας, απαντητική επιστολή που απεστάλη πίσω στο Τμήμα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο αίτημα του Τμήματος Φορολογίας την απαντητική επιστολή συνέταξε η εγγονή του θανόντος, η οποία και παρέπεμψε το Τμήμα στο… κοιμητήριο προκειμένου να εισπράξει τις οφειλές.

Στην επιστολή της, αναφέρει πως ο άνδρας που ψάχνουν βρίσκεται «εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως» δίδοντάς τους και οδηγίες για το πώς και πού θα τον εντοπίσουν στο κοιμητήριο Βορείου Πόλου.
«Για είσπραξη των οφειλών, μπορείτε να αποταθείτε στο Κοιμητήριο Βορείου Πόλου, από την είσοδο προχωρήστε περίπου 200 μέτρα, στα δεξιά θα δείτε μια βρυσούλα, από το μονοπατάκι φτάνετε στο τέρμα και ακριβώς κάτω από το κυπαρίσσι θα τον βρείτε».

Τόνισε, μάλιστα, πως δεν γνωρίζει κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί, αφού βρίσκεται στη μόνιμη κατοικία του εδώ και 30 χρόνια, ενώ σε άλλο σημείο, η εγγονή του θανόντος συνιστά τους υπαλλήλους του Τμήματος Φορολογίας όπως αποταθούν για «είσπραξη φόρων εκατομμυρίων από τους γνωστούς φοροφυγάδες οι οποίοι βρίσκονται εν ζωή και να παύσει το κράτος να κάνει τα στραβά μάτια αν πληγώσει τα αισθήματά τους…».

Διαβάστε την επιστολή:


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: