Καναδή 9 ετών βγάζει τα προς το ζην για όλη την οικογένειά της από την κάνναβη! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αποκαλύψεις και για άλλους καθηγητές εκτός από τον “φακελάκη” στις Σέρρες!

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επεισοδιακή σύλληψη του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, τις κατηγορίες για εκβίαση φοιτητών και χρηματισμό, την προφυ...

Καναδή 9 ετών βγάζει τα προς το ζην για όλη την οικογένειά της από την κάνναβη!

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 24, 2018  | 

Η μικρή δεν ξέρει τι είναι αυτό που κάνει τα μπισκοτάκια της ανάρπαστα σε αυτούς τους πελάτες, αλλά οι πελάτες είναι πάντα πελάτες.

Ο Καναδάς νομιμοποίησε πρόσφατα την κατοχή και χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς και ήδη κάποια φωτεινά μυαλά βγάζουν περιουσίες από το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Όπως η πανέξυπνη μικρή Elina Childs, που την έστησε έξω από κατάστημα πώλησης κάνναβης στο Έντμοντον της Αλμπέρτα, πουλώντας μπισκοτάκια. Που έχουν γίνει φυσικά ανάρπαστα. Με τη συνοδεία του μπαμπά της Seann, κόβει βόλτες έξω από το μαγαζί κάνοντας χρυσές δουλειές.

Η Childs είπε στο CNN πως της ήρθε η ιδέα όταν είδε τις ουρές έξω από τα νεόκοπα καταστήματα κάνναβης του Καναδά. Η μικρή πουλούσε ήδη κουλουράκια πόρτα-πόρτα και σκέφτηκε τώρα να πάει εκεί όπου συγκεντρωνόταν ο πολύς ο κόσμος.

«Οδηγώντας, είδαμε πόσο μεγάλες ήταν οι ουρές στα καταστήματα και σταματήσαμε για να πουλήσουμε εκεί τα κουλουράκια μας. Απέδωσε λοιπόν. Βγάλαμε 80 ευρώ σε μόλις 45 λεπτά», είπε στον σταθμό ο πατέρας της.
Η μικρή δεν ξέρει τι είναι αυτό που κάνει τα μπισκοτάκια της ανάρπαστα σε αυτούς τους πελάτες, αλλά οι πελάτες είναι πάντα πελάτες…

Πηγή: protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: