Απίστευτο: 8χρονη δεν δίστασε να τα βάλει με... ένοπλους κλέφτες! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Απίστευτο: 8χρονη δεν δίστασε να τα βάλει με... ένοπλους κλέφτες! (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 04, 2018  | 

Το ατρόμητο κορίτσι ήθελε να σώσει τα λεφτά του μπαμπά της.

Η κάμερα κατέγραψε μια κυριολεκτικά εκπληκτική σκηνή, όταν ένα μικρό κορίτσι αποφασίζει να σταματήσει τέσσερις κλέφτες που είχαν ξαλαφρώσει μόλις το πατρικό της.

Η οχτάχρονη Brielle Minia Alba έπαιζε στο δρομάκι έξω από το σπίτι της στις Φιλιππίνες όταν είδε την ομάδα των τεσσάρων να μπαίνουν στην οικία, παριστάνοντας τους πλανόδιους πωλητές.

Οι μασκοφόροι απείλησαν την οικογένεια με τα πιστόλια τους και την έκλεψαν ανενόχλητοι, όταν βγήκαν ωστόσο από το σπίτι τούς περίμενε η μικρούλα με το ροζ φόρεμά της. Η οποία επιτέθηκε σε έναν προσπαθώντας να τον ρίξει κάτω.

Η μικρή σηκώνεται μάλιστα και προσπαθεί ξανά να τους σταματήσει πάνω στα μηχανάκια τους! Τώρα τη σπρώχνουν βίαια στο έδαφος και κατέληξε δυστυχώς στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και μελανιές.

«Θα τους πιάσω την επόμενη φορά», δήλωσε βγαίνοντας από το νοσοκομείο δυο μέρες αργότερα, «είμαι πολύ θυμωμένη που έκλεψαν τα λεφτά του μπαμπά μου. Αν τους ξαναδώ, θα το μετανιώσουν»!


athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: