Σοκ στην Βραζιλία: 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σχεδόν αποκεφαλισμένος « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Σοκ στην Βραζιλία: 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σχεδόν αποκεφαλισμένος

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 29, 2018  | 

Σοκ προκάλεσε στη Βραζιλία ο εντοπισμός της σορού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος, ενώ οι δράστες είχαν κόψει τα γεννητικά του όργανα.

Ο Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας βρέθηκε νεκρός από περαστικούς, σε θάμνους, το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Band B, οι δράστες τον είχαν βασανίσει.


«Από την κατάσταση της σορού προκύπτει ότι ήταν μια πολύ βίαιη κατάσταση. Είχε δύο βαθιά κοψίματα στον λαιμό του, ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος και είχαν ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα», δήλωσε στην εφημερίδα αστυνομικός. «Ο δρόμος που βρέθηκε είναι σχετικά έρημος και είναι ήδη γνωστός επειδή εκεί “σπέρνουν” πτώματα», είπε ακόμη.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως ο 24χρονος δολοφονήθηκε και στη συνέχεια τον έσυραν για περίπου 30 μέτρα. Ο Ντάνιελ Κορέα Φρέιτας ξεκίνησε την καριέρα του στην Μποταφόγκο και πριν από 3 χρόνια πήρε μεταγραφή στη Σάο Πάολο. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε δανεικός αρχικά στην Κοριτίμπα και στη συνέχεια στην Πόντε Πρέτα και τη Σάο Μπέντο.

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: