Καθηγήτρια αποπλάνησε τον 16χρονο μαθητή της σε τουαλέτα αεροπλάνου και έμεινε έγκυος (pics) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Καθηγήτρια αποπλάνησε τον 16χρονο μαθητή της σε τουαλέτα αεροπλάνου και έμεινε έγκυος (pics)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 02, 2018  | 

Mία 29χρονη καθηγήτρια από το Γκλουσεστερσάιρ της Βρετανίας κατηγορείται ότι έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της στην τουαλέτα αεροπλάνου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, το σχολείο είχε πάει για εκπαιδευτική εκδρομή στην Αφρική όπου εκεί η 26χρονη καθηγήτρια με τον μαθητή ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι στο ταξίδι της επιστροφής οι δυο τους περπατούσαν χέρι χέρι.


Η 29χρονη φέρεται να άγγιξε με σεξουαλική διάθεση τον έφηβο ενώ καθόταν δίπλα της στο αεροπλάνο και μετά τον κάλεσε στην τουαλέτα. Σε ηχογραφημένη μαρτυρία του ο νεαρός περιέγραψε όλες τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής επαφής τους στον στενό χώρο της τουαλέτας.

Όταν επέστρεψαν στη Βρετανία άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού ενώ ο μαθητής πίστευε ότι είχε κανονική σχέση μαζί της, η οποία ωστόσο είχε ήδη σύντροφο όταν συνέβη το περιστατικό. Αργότερα ενημέρωσε τον μαθητή της ότι ήταν έγκυος και του ανακοίνωσε ότι θα κάνει έκτρωση.


Όλα αποκαλύφθηκαν όταν φίλος του φερόμενου θύματος την εκβίασε να κάνει σεξ μαζί του για να μην αποκαλύψει όσα έγιναν με εκείνη και τον 16χρονο. Η καθηγήτρια αποτάθηκε στους ανωτέρους της στο σχολείο όπου δίδασκε όταν δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση μόνη της και αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Άρχισε να παρακολουθείται η ηλεκτρονική της αλληλογραφία και εντοπίστηκε ο εκβιαστής που αποβλήθηκε από το σχολείο. Εναντίον της απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν και την κατάχρηση εξουσίας ώστε να κάνει σεξ με υφιστάμενό της, αλλά και σεξουαλική πράξη με παιδί.

Πάντως, τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές είχαν καταναλώσει αλκοόλ που τους είχε παρασχεθεί από το ιπτάμενο προσωπικό και φέρεται να ήταν μεθυσμένοι.


Η δίκη συνεχίζεται ενώ έχει απαγορευθεί στην καθηγήτρια να διδάσκει.

Οι φωτό από την Daily Mail

enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: