Γορίλας συναντά ένα μικροσκοπικό πλάσμα στο δάσος. Αυτό που ακολουθεί είναι εκπληκτικό! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Γορίλας συναντά ένα μικροσκοπικό πλάσμα στο δάσος. Αυτό που ακολουθεί είναι εκπληκτικό! (video)

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   Σεπτεμβρίου 05, 2018  | 

Η Ape Action Africa, η οποία ιδρύθηκε το 1996, ασχολείται με την προστασία πρωτευόντων ειδών που απειλούνται, όπως οι γορίλες, οι χιμπαντζήδες και διάφορα σπάνια είδη πιθήκων. 

Τα μέλη της μοιράστηκαν μάλιστα πρόσφατα ένα απίστευτο βίντεο από μία άκρως παράξενη σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε ένα γορίλα και ένα μικροσκοπικό πλάσμα, σε μια προσπάθεια να δείξουν πόσο υπέροχα ζώα είναι.

Ο Μπόμπο, ένας 25χρονος γορίλας, συνάντησε ένα μικροσκοπικό γαλάγο, σε ένα πάρκο όπου δραστηριοποιείται η οργάνωση.

Οι γαλάγοι ή ημιπίθηκοι είναι μικρά, νυκτόβια πρωτεύοντα που ενδημούν στην Αφρική και δεν ξεπερνούν τα λίγα εκατοστά ύψος. 

Αυτός μάλιστα που πρωταγωνιστεί στην ιστορία αποδείχθηκε και πολύ γενναίος, αφού είναι εξαιρετικά σπάνιο να εξερευνά τη φύση. Πόσο μάλλον να… πέσει πάνω σε έναν γορίλα!

Παρά το μικρό… δέμας του, το μωρό γαλάγος πλησίασε χωρίς δισταγμό και φόβο το γορίλα, ο οποίος και μόνο από την τρομακτική του όψη, αποτελεί το κυρίαρχο αρσενικό της περιοχής.

Παρ΄ όλα αυτά, όχι μόνο δεν συνέθλιψε το γαλάνο, αλλά άρχισε να παίζει μαζί του! Του επέτρεψε μάλιστα ακόμα και να σκαρφαλώσει πάνω του, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστο θάρρος για... το μπόι του. 

Ο Μπόμπο έπιανε το μικρούλη γαλάγο με τρυφερότητα, παίρνοντάς τον υπό την προστασία του! Μετά από δύο ώρες μετέφερε μάλιστα το μικρό του φίλο προσεκτικά σε έναν κοντινό θάμνο και τον άφησε ελεύθερο για να γυρίσει στη μαμά του…


funtime.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: