Σοκαριστικό βίντεο: Κακοποιός πυροβολεί εξ επαφής αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Σοκαριστικό βίντεο: Κακοποιός πυροβολεί εξ επαφής αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Σεπτεμβρίου 12, 2018  | 

Το περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, στο Σαν Φερνάντο Βάλει και έχει καταγραφεί από την ενσωματωμένη στο καπέλο κάμερα του αστυνομικού.

Το περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε για έλεγχο ένα ύποπτο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο σεσημασμένος κακοποιός Ρίτσαρντ Μεντόσα.

Οι δυο αστυνομικοί πλησιάζουν από τις δυο πλευρές το αυτοκίνητο και ακούγεται ο πλήρης διάλογος με τον κακοποιό που του ζητούν να βγει με τα χέρια ψηλά, έξω από το όχημα.

Η αστυνομικός πριν βγει από το αυτοκίνητο ρωτάει τον Μεντόσα εάν έχει κάτι επικίνδυνο επάνω του. Εκείνος απαντάει αρνητικά και βγαίνει. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο Μεντόσα φέρνει το χέρι στην τσέπη βγάζει ένα όπλο και πυροβολεί την αστυνομικό.

Ο συνεργάτης της που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του οχήματος, πυροβόλησε αμέσως τον Μεντόσα και τον ξάπλωσε νεκρό στο έδαφος.

Στο επόμενο βίντεο είναι καταγεγραμμένο το περιστατικό από την άλλη κάμερα εκείνη που είχε ο αστυνομικός που πήγε από το παράθυρο του συνοδηγού.topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: