Αμάξι εμπόδιζε εκείνο της θείας του - Δείτε τι έκανε ο τύπος! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Αμάξι εμπόδιζε εκείνο της θείας του - Δείτε τι έκανε ο τύπος! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   Σεπτεμβρίου 14, 2018  | 

Την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο 23χρονος Hakan Acar όταν η θεία του παραπονέθηκε για το αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει μπροστά από το γκαράζ της.

Ο 23χρονος Τούρκος, ο οποίος έχει το παρατσούκλι The Tulk (σ.σ. έτσι λένε οι Τούρκοι τον Χουλκ), σήκωσε κυριολεκτικά στον αέρα το μπλε αυτοκίνητο και το μετακίνησε για μερικά μέτρα ξεμπλοκάρωντας έτσι το χώρο στάθμευσης.

Δικαιολογώντας την πράξη του ο Acar είπε ότι η διαμάχη της θείας του με τους ιδιοκτήτες του εν λόγω αυτοκινήτου είχε ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα όταν εκείνη πρώτη είχε παρκάρει το δικό της αυτοκίνητο μπροστά από το σπίτι τους.

Οι γείτονες της θείας του 23χρονου Τούρκου λένε τώρα ότι ο ανηψιός της προκάλεσε ζημιές στον κινητήρα του αυτοκινήτου και πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία.

«Εγώ πάντως τους είχα προειδοποιήσει. Ή θα μετακινήσετε το αυτοκίνητο ή θα το μετακινήσω εγώ, τους είπα και αυτοί με απείλησαν με την αστυνομία. Εγώ, όμως, ήξερα ότι το δίκιο είναι με το μέρος μου» δήλωσε ο Acar.

Όπως αποκάλυψε το μοναδικό που τον προβλημάτισε ήταν αν το αυτοκίνητο είχε τραβηγμένο το χειρόφρενο και γι' αυτό έψαξε να βρει, αρχικά, αν η κίνηση ήταν στους μπροστά ή τους πίσω τροχούς. «Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πρόθεση να σπρώξω το αυτοκίνητο. Το μόνο που ήθελα ήταν να δω πόσο βαρύ είναι αλλά τελικά κατάλαβα ότι μπορούσα να το μετακινήσω γιατί έχω τραβήξει φορτηγό οχτώ τόνων όποτε ένα ΙΧ ενός τόνου δεν ήταν πρόβλημα για μένα».

Υποστήριξε, τέλος, ότι ο ίδιος είναι κανονικά ένας ήρεμος άνθρωπος αλλά εκνευρίστηκε όταν άκουσε τον τρόπο με τον οποίο μίλησαν στη θεία του.


onsports.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: