Η αστυνομία τον αναζητούσε επί τρεις ημέρες - Τελικά ήταν εγκλωβισμένος σε φρεάτιο κάτω από το σπίτι του (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Η αστυνομία τον αναζητούσε επί τρεις ημέρες - Τελικά ήταν εγκλωβισμένος σε φρεάτιο κάτω από το σπίτι του (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Σεπτεμβρίου 02, 2018  | 


Σε ένα φρεάτιο κάτω από το σπίτι του βρέθηκε ένας 76χρονος άνδρας, τον οποίο οι ιταλικές Αρχές αναζητούσαν επί 3 ημέρες. Ο ηλικιωμένος είχε βγει να αναζητήσει τα κλειδιά του και έπεσε μέσα στον υπόνομο.

Ολα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Πέμπτης ο Τζουζέπε Φαζανάρο επέστρεψε στην οικία του, από το νεκροταφείο όπου είχε πάει. Τότε συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει τα κλειδιά του. Βγήκε να τα αναζητήσει και εξαφανίστηκε.

Επί 3 ημέρες τον αναζητούσαν σε κοντινό δάσος και στους δρόμους της πόλης, όμως εκείνος ήταν «κυριολεκτικά» κάτω από τα πόδια τους. Ευτυχώς, τον αντιλήφθηκε τυχαία η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος.

Ειδοποιήθηκαν οι πυροσβέστες, που έβγαλαν από το φρεάτια τον άτυχο άνδρα, υπό τα χειροκροτήματα συγγενών, γειτόνων και περαστικών που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το φρεάτιο.Ο 76χρονος δεν μπορεί να θυμηθεί πως ακριβώς έπεσε στο φρεάτιο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς είναι εξαντλημένος από την πολυήμερη περιπέτεια του.


enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: