Έπαιζε «κυνηγητό» με την αστυνομία στον διάδρομο απογείωσης αεροδρομίου (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Έπαιζε «κυνηγητό» με την αστυνομία στον διάδρομο απογείωσης αεροδρομίου (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Σεπτεμβρίου 11, 2018  | 

Ένας αλλιώτικος εισβολέας έκανε την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο της Λυών, προκαλώντας αναστάτωση και καθυστερήσεις πτήσεων.

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν εκατοντάδες υπάλληλοι κι επιβάτες που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο Σεν Εξιπερί στη Λυών της Γαλλίας, όταν ένας άντρας μπήκε με το όχημά του εντός του αεροδρομίου κι άρχισε να κάνει drifting στους διαδρόμους απογείωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και καταγράφηκε από τα κινητά τηλέφωνα των έκπληκτων επιβατών, ενώ σχεδόν αμέσως αρκετά περιπολικά της γαλλικής αστυνομίας, τον πήραν στο κατόπι, καταδιώκοντάς τον για ώρα.

Όμως, ο «εισβολέας» δεν έδειξε καμία διάθεση συνεργασίας με τις αρχές, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τις βόλτες του στους διαδρόμους του αεροδρομίου, πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει το όχημα και το κυνηγητό να συνεχιστεί πεζή.


Τελικά, η αναστάτωση έλαβε τέλος, όταν οι δεκάδες αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, φοβούμενοι πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, την ώρα που προσπαθούσε να πηδήξει την περίφραξη του αεροδρομίου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Πάντως, η ολιγόλεπτη αυτή καταδίωξη ήταν αρκετή ώστε να προκληθούν καθυστερήσεις στην άφιξη και την απογείωση των αεροσκαφών, καθώς το αεροδρόμιο βρισκόταν σε ώρα αιχμής, με την διεύθυνση να απολογείται σε όσους επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας του συμβάντος.

gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: