Απίστευτες εικόνες: Στο έλεος του τυφώνα Τζέμπι η Ιαπωνία! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Απίστευτες εικόνες: Στο έλεος του τυφώνα Τζέμπι η Ιαπωνία! (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Σεπτεμβρίου 05, 2018  | 

Οι αρχές στην Ιαπωνία εξέδωσαν οδηγίες εκκένωσης για περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους και ματαίωσαν εκατοντάδες πτήσεις καθώς ο τυφώνας Τζέμπι έπληξε τις δυτικές ακτές της προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων. Οι ριπές ανέμου αγγίζουν τα 208 χλμ/ώρα σε σημείο του νησιού Σικόκου.

Ένας 71χρονος βρέθηκε νεκρός κάτω από τα συντρίμμια αποθήκης που κατέρρευσε και ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 70 και 80 ετών έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τη σκεπή σπιτιού, σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK προσθέτοντας πως υπάρχουν περισσότεροι από 90 τραυματίες.

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TBS έκανε λόγο για έξι νεκρούς.

Από τα παλιρροιακά κύματα έχει πλημμυρίσει ένας διάδρομος στο αεροδρόμιο Κανσάι της Οσάκα, με αποτέλεσμα το αεροδρόμιο να κλείσει και πολλοί τουρίστες να αποκλεισθούν.

Οι ισχυροί άνεμοι και τα μεγάλα παλιρροιακά κύματα έριξαν ένα δεξαμενόπλοιο 2.591 τόνων σε μια γέφυρα που συνδέει με την ηπειρωτική χώρα το αεροδρόμιο του Κανσάι, το οποίο έχει κατασκευασθεί σ’ ένα τεχνητό νησί.


athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: