Επίσημο: Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhones για την Ελλάδα « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Επίσημο: Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhones για την Ελλάδα

Κατηγορία Τεχνολογία στις   Σεπτεμβρίου 14, 2018  | 


Μία μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση της Apple, ανακοινώθηκαν και επίσημα οι τιμές των iPhones για την Ελλάδα.

Μπορεί οι τιμές για τα νέα iPhones να είναι κάπως τσιμπημένες, όπως συνηθίζει η Apple, όμως ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του κοινού περιμένει πως και πως για να πάρει στα χέρια του, το νέο δημιούργημα της εταιρίας.

Κάτι που σημαίνει οτι ένα από τα πρώτα πράγματα που τον ενδιαφέρει είναι η τιμή τους, η οποία έγινε γνωστή εδώ και λίγες ώρες.


Συγκεκριμένα, το 5,8’’iPhone Χs θα ξεκινά από τα 1.229 ευρώ η έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64 GB και θα φτάνει τα 1.679 ευρώ η έκδοση με τα 512 GB. Το μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 256 GB θα κοστίζει 1.429 ευρώ.

Αντιστοίχως το iPhone Xs Max, το μεγαλύτερο κινητό της Apple το οποίο έχει OLED οθόνη 6,5 ιντσών θα ξεκινά από τα 1.339 ευρώ για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64 GB, θα προχωρά στα 1.539 ευρώ η έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 256 GB ενώ αυτή με τα 512 GB θα φτάνει τα 1.789, το ακριβότερο δηλαδή iPhone Που έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

Το οικονομικό τώρα μοντέλο που παρουσίασε χθες ο κολοσσός του Κουπερτίνο iPhone XR, θα ξεκινά από τα 929 ευρώ, και θα ανεβαίνει στα 999 ευρώ για την έκδοση με 128 GB και στα 1.119 ευρώ για αυτή με αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προ-παραγγείλουν τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max από τις 21 Σεπτεμβρίου ενώ τα pre-orders για το iPhone XR θα ξεκινήσουν στις 19 Οκτωβρίου καθώς η έλευσή του στην Ελλάδα αναμένεται ένα μήνα αργότερα από τα άλλα δύο μοντέλα.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: