Παρίστανε ότι έπασχε από σύνδρομο Down για να τον κάνουν μπάνιο οι νοσοκόμες « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Παρίστανε ότι έπασχε από σύνδρομο Down για να τον κάνουν μπάνιο οι νοσοκόμες

Κατηγορία Διεθνή στις   Σεπτεμβρίου 14, 2018  | 

Ένας 31χρονος από την Αριζόνα βρήκε έναν παράξενο τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε γυναίκες. Παρίστανε ότι έχει σύνδρομο down και προσλάμβανε νοσοκόμες για να τον κάνουν μπάνιο και να του αλλάζουν πάνες.

Τις προσλάμβανε ο ίδιος μέσω e-mail που υποτίθεται ότι έστελνε η μητέρα του προς τις νοσοκόμες για τον γιο της.

Τρεις νοσοκόμες όμως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον 31χρονο Πολ Μεντσάκα.

Ο Μεντσάκα υπέγραφε τα mail ως Άμι, μια μητέρα που ζητούσε από τις υποψήφιες νοσοκόμες να «μαλώνουν» τον γιο της όποτε τα έκανε στην πάνα του και να τον βάζουν τιμωρία. Επίσης, τους ζητούσε να τον κάνουν συχνά μπάνιο.

Οι καταγγέλουσες είπαν ότι έκαναν μπάνιο τον Μεντσάκα πολλές φορές την ημέρα και συχνά εκείνος τους παραπονιόταν ότι τα «γεννητικά του όργανα παραμένουν βρώμικα και πρέπει να ξανακάνει μπάνιο».

Ο Μεντσάκα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για εξαπάτηση και σεξουαλική κακοποίηση. Οι αρχές πιστεύουν ότι οι καταγγελίες για τη δράση του ανάμεσα στις νοσοκόμες θα αυξηθούν.

topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: