Πάτρα: Οι ισχυρισμοί για τα ροζ βίντεο που βρέθηκαν σπίτι του – Βράζουν οι ανήλικες πρωταγωνίστριες! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Πάτρα: Οι ισχυρισμοί για τα ροζ βίντεο που βρέθηκαν σπίτι του – Βράζουν οι ανήλικες πρωταγωνίστριες!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Σεπτεμβρίου 03, 2018  | 

Η σύλληψη του άντρα προκάλεσε σάλο. Ο ίδιος ρωτήθηκε για τα βίντεο που βρέθηκαν στο σπίτι του και έδειχναν τον ίδιο στο ίδιο κρεβάτι και με ανήλικες κοπέλες...

Αρνείται τα όσα του καταλογίζονται ο 73χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων, της κατοχής ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Ο 73χρονος συνελήφθη καθώς βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις που είχε στο σπίτι του με γυναίκες. Μία από αυτές ήταν με μία 17χρονη κοπέλα όπως έγινε γνωστό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του δράστη και κατέσχεσαν περίπου εκατό ψηφιακούς δίσκους, 139 ναρκωτικά δισκία και τρεις κάμερες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής: 99 ψηφιακούς δίσκους, 139 ναρκωτικά δισκία και τρεις κάμερες. Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προέκυψε ότι ο δράστης τα τελευταία χρόνια, βιντεοσκοπούσε ερωτικές συνευρέσεις με γυναίκες στο σπίτι του, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και δυο ανήλικες όταν είχαν τελεστεί οι πράξεις.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης αρνείται τα πάντα και δηλώνει άγνοια για τα βίντεο που βρέθηκαν στο σπίτι του. Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη που καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση που αναστατώνει την Πάτρα.

Πηγή: tempo24.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: