«Του γύρισε το μάτι»: Απείλησε να μαχαιρώσει τον πατέρα του επειδή του έδωσαν σαλάτα για βραδινό « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

«Του γύρισε το μάτι»: Απείλησε να μαχαιρώσει τον πατέρα του επειδή του έδωσαν σαλάτα για βραδινό

Κατηγορία Διεθνή στις   Σεπτεμβρίου 12, 2018  | 

Έξαλλος ένας 19χρονος απείλησε να μαχαιρώσει τον πατέρα του και προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τον χτυπήσει, στη Μ. Βρετανία.

Ο λόγος ήταν το φαγητό που του σέρβιρε η μητέρα του για βραδινό και ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι επέλεξε να του βάλει σαλάτα με μαρούλι ως μια πιο υγιεινή επιλογή.

Τότε, ο  Κάλου Πούλεϊ άρχισε να βρίζει, χτυπούσε τις πόρτες, αναποδογύρισε το τραπέζι και της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι.

Στη συνέχεια ο πατέρας της οικογένειας επέστρεψε στο σπίτι, μάζεψε τα ρούχα του γιου του και του τα έδωσε, ζητώντας του να φύγει.

«Αν θέλεις να είσαι άντρας, να συμπεριφέρεσαι σαν άνδρας και να φύγεις», του είπε.

Ο 19χρονος άρχισε να πετάει ότι έβρισκε μπροστά του, διαμαρτυρόμενος οτι έλειπαν κάποια ρούχα του, ενώ προσπάθησε να χτυπήσει τον πατέρα του.

Τελικά έφυγε, αλλά λίγο αργότερα ξαναγύρισε, σκαρφαλώνοντας τον φράχτη στην πίσω αυλή και κόβοντας το λάστιχο του νερού, με ένα μαχαίρι με το οποίο απείλησε ότι θα σφάξει τον πατέρα του.

Τότε, η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 19χρονου. Ο δικαστής τον προειδοποίησε ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψει θα μπει φυλακή.

topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: