Έφερε από τα Σκόπια το μωρό της κρυμμένο σε σακ βουαγιάζ - Άφωνοι οι υπάλληλοι του τελωνείου « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έκθεση - γροθιά στο στομάχι: 4 στα 10 παιδιά στην Ελλάδα ζουν μέσα στις στερήσεις

Έρευνα- γροθιά στο στομάχι δημοσιεύθηκε στις Βρυξέλλες με τίτλο "Η Δημοκρατία δεν είναι για πούλημα" από ένα ανεξάρτητο μη κερ...

Έφερε από τα Σκόπια το μωρό της κρυμμένο σε σακ βουαγιάζ - Άφωνοι οι υπάλληλοι του τελωνείου

Κατηγορία Ελλάδα στις   Σεπτεμβρίου 12, 2018  | 

Να φέρει από τα Σκόπια στην Ελλάδα το νεογέννητο μωρό της, κρύβοντάς το μέσα σε ένα ταξιδιωτικό σάκο επιχείρησε μια 33χρονη Ελληνίδα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr, η 33χρονη συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στο τελωνείο των Ευζώνων. Οι υπάλληλοι του τελωνείου έμειναν άφωνοι όταν κατά τη διάρκεια του ελέγχου είδαν πως μέσα στον σάκο της γυναίκας βρισκόταν ένα μωρό, μόλις δύο μηνών.

Η γυναίκα, η οποία μένει στα Σκόπια με τον σύντροφό της, είχε γεννήσει εκεί το παιδί και προσπάθησε να το μεταφέρει στην Ελλάδα σε συγγενικά της πρόσωπα. Κατά τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Η 33χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ουσιών, συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Παιονίας. Το βρέφος, τη στιγμή που συνελήφθη η νεαρή γυναίκα, δόθηκε στη γιαγιά του.

Πηγή: voria.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: