Σκωτία: Της έκανε πρόταση γάμου με μία… αγελάδα « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Σκωτία: Της έκανε πρόταση γάμου με μία… αγελάδα

Κατηγορία Διεθνή στις   Σεπτεμβρίου 10, 2018  | 

Μπορεί να έχουμε δει πολλές ακραίες επιλογές ανθρώπων όταν ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση γάμου, αλλά πολλοί από αυτούς σίγουρα δεν «αγγίζουν» την έμπνευση ενός ερωτευμένου αγρότη.

Ο Chris Gospel από την περιοχή Strichen στο Aberdeenshire της Σκωτίας, αποφάσισε βλέπετε να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Eilidh Fraser, γράφοντας στα πλευρά μιας αγελάδας τη σχετική ερώτηση «θα με παντρευτείς;». 

Και όχι σε όποια αγελάδα να ’ναι, αλλά στην αγαπημένη του, την Curlytop.

Ο υποψήφιος γαμπρός, είπε στο BBC ότι γονάτισε μπροστά στη 30χρονη κοπέλα του, όταν εκείνη διάβασε το μήνυμα.

«Περιβάλλεται από αγελάδες τα περισσότερα βράδια οπότε κατάφερα να γράψω την πρόταση... Η Curlytop εμφανίστηκε μπροστά της και όταν διάβασε το μήνυμα μου είπε αυτομάτως το ναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Chris Gospel.

Ο ρομαντικός ρόλος της Curlytop δεν τελειώνει μάλιστα εδώ, καθώς όπως είπε ο Gospel στο BBC Scotland, ότι σκοπεύει να έχει μαζί του την αγελάδα στο μυστήριο του γάμου, μιας και «η Curlytop είναι η αγαπημένη αγελάδα και της Eilidh».

Τώρα, όσον αφορά την επιλογή του Chris να γράψει με μελάνι πάνω στην αγελάδα, είναι ένα γεγονός που δυσανασχέτησε πολλούς ζωόφιλους, καθώς μίλησαν για κακοποίηση ζώου.


Πηγή: protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: