Λαμία: Οι γείτονες έπιασαν τον επίδοξο κλέφτη « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έκθεση - γροθιά στο στομάχι: 4 στα 10 παιδιά στην Ελλάδα ζουν μέσα στις στερήσεις

Έρευνα- γροθιά στο στομάχι δημοσιεύθηκε στις Βρυξέλλες με τίτλο "Η Δημοκρατία δεν είναι για πούλημα" από ένα ανεξάρτητο μη κερ...

Λαμία: Οι γείτονες έπιασαν τον επίδοξο κλέφτη

Κατηγορία Ελλάδα στις   Σεπτεμβρίου 11, 2018  | 

Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα επιχείρησε ένας τσιγγάνος να κλέψει από πολυκατοικία στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Ο επίδοξος κλέφτης πήδηξε τη σιδερένια γκαραζόπορτα που έχει η πολυκατοικία κι άρχισε να ψάχνει για λεία, ωστόσο ο θόρυβος που έκανε το σάλτο, του κινητοποίησε τους ενοίκους του κτιρίου. Κάποιοι εξ αυτών πετάχτηκαν γρήγορα από τα διαμερίσματα και πρόλαβαν να τον πιάσουν πριν εκείνος προλάβει και διαφύγει, ειδοποιώντας συγχρόνως την Αστυνομία.

Πράγματι πληρώματα της ΔΙΑΣ και άλλα περιπολικά της Άμεσης Δράσης έφθασαν γρήγορα στο σημείο και συνέλαβαν το «σαλταδόρο». Κατάσχεσαν μάλιστα και το αυτοκίνητό του μέσα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν κι άλλα άτομα που μόλις είδαν ότι το σχέδιο δεν πήγε καλά, έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Πρόκειται για γνωστό παραβατικό άτομο, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα όπως υποστήριξαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, δεν είναι η πρώτη φορά, που τσιγγάνοι βάζουν στο «μάτι» τις περιουσίες τους, για αυτό και υποχρεώθηκαν να τοποθετήσουν κάγκελα και σιδερένιες πόρτες.

Ωστόσο η ατιμωρησία όπως έλεγαν, τους έχει κάνει να αποθρασυνθούν τελείως επιχειρώντας ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Πηγή: LamiaReport
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: