Ο γάμος ακυρώθηκε όχι όμως και το γλέντι! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Ο γάμος ακυρώθηκε όχι όμως και το γλέντι!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Σεπτεμβρίου 11, 2018  | 

Συνέβη σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων. Μια «παραλίγο νύφη» αποφάσισε να κάνει κανονικά τη δεξίωση του γάμου της το Σάββατο, αν και δεν προηγήθηκε γάμος!

Η νεαρή γυναίκα αντί να… «θρηνήσει» για τον γάμο που ακυρώθηκε, έκανε κάτι καλύτερο γλεντώντας με την ψυχή της μέχρι τις πρωινές ώρες σε γνωστό μαγαζί στο νησί της Φολεγάνδρου.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι με καταγωγή από Γερμανία και Αυστραλία επέλεξαν να κάνουν το γάμο τους στο πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου, κάνοντας παράλληλα τις διακοπές τους, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Περίπου 35 καλεσμένοι έφτασαν στο νησί προκειμένου να ευχηθούν και να γνωρίσουν την μαγευτική Φολέγανδρο. Ωστόσο ο γάμος αποδείχτηκε περιπετειώδης με τους επισκέπτες να φεύγουν χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί το μυστήριο, αλλά το γλέντι….γλέντι!

Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα, catering, Dj, βέρες, τούρτα, μπομπονιέρες, καλεσμένοι, ο γαμπρός αποδείχτηκε ότι το μυαλό του ήταν αλλού με αποτέλεσμα τα ερωτικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ερωμένη του, να τα δει η «παραλίγο νύφη» και να τον στείλει…. «πακέτο» μαζί με το κουμπάρο οποίος ήταν και ο μοναδικός που τον ακολούθησε.

Το αξιοσημείωτο; Πως μπορεί το μυστήριο να μην έγινε ποτέ, ωστόσο το πάρτι έγινε κανονικότατα παρουσία των συγγενών του γαμπρού δείχνοντας και οι δυο πλευρές ότι αυτός ο γάμος ότι δεν έπρεπε να γίνει πότε.

Η κοπέλα,  χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, ενημέρωσε αμέσως συγγενείς και φίλους που ήταν προσκεκλημένοι, ότι ο γάμος ακυρώνεται, αλλά όχι η δεξίωση!

Η παραλίγο νύφη, πέρασε μια αξέχαστη γαμήλια βραδιά, χωρίς το γαμπρό, αλλά με τους καλεσμένους της, σε γνωστό εστιατόριο που είχε προγραμματιστεί να γίνει η δεξίωση του γάμου. Ε! Να μην πάνε χαμένα τα χρήματα…!

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τρικούβερτο γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους 35 καλεσμένους να ξεσαλώνουν μαζί με τη νύφη που τελικά έδειξε να μην την επηρεάζει αυτός ο χωρισμός…

Πηγή: cyclades24
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: