Βίντεο σοκ: Διαρρήκτες εισβάλλουν σε σπίτι με τσεκούρι! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Βίντεο σοκ: Διαρρήκτες εισβάλλουν σε σπίτι με τσεκούρι!

Κατηγορία Διεθνή στις   Σεπτεμβρίου 04, 2018  | 

Την τρομακτική στιγμή που τέσσερις διαρρήκτες εισβάλουν σε σπίτι στην περιοχή του Μπέξλεϊ, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο κρατώντας μαχαίρι και τσεκούρι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, Ρανζίτ Μπατσού βίντεο ζητώντας από όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι να ενημερώσουν την αστυνομία.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά και να διαφύγουν με ένα ασημί αυτοκίνητο.

«Το θύμα κάλεσε την αστυνομία αφού ειδοποιήθηκε για τη διάρρηξη από το οικιακό σύστημα ασφαλείας. Αξιωματικοί έφτασαν στο σημείο εντός πέντε λεπτών από την ώρα της κλήσης, αλλά οι ύποπτοι είχαν διαφύγει.

Οι ύποπτοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο χώρο σπάζοντας την μπροστινή πόρτα. Έκλεψαν μετρητά και κοσμήματα.

Οι τέσσερις ύποπτοι διέφυγαν με αυτοκίνητο που τους περίμενε, το οποίο πιθανότατα ήταν ασημί χρώματος. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι τώρα, οι έρευνες συνεχίζονται», ανέφερε εκπρόσωπος της Scotland Yard στην εφημερίδα Sun

Δείτε το βίντεο:


athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: