Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος συμβουλεύει και ρίχνει το διαδίκτυο – «Το λέω για να βγάλει ο κόσμος κανένα φράγκο»! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος συμβουλεύει και ρίχνει το διαδίκτυο – «Το λέω για να βγάλει ο κόσμος κανένα φράγκο»!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Σεπτεμβρίου 12, 2018  | 

Ο Αχιλλέας Μπέος απευθύνθηκε στον κόσμο σε μια προσπάθεια όπως είπε να κερδίσουν χρήματα οι πολίτες. Η συμβουλή του, έχει γίνει θέμα συζήτησης στον Βόλο...

Τις επιχειρηματικές του συμβουλές έδωσε χθες το μεσημέρι (11-09-2018) μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη, ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου ανακοινώνοντας τις προθέσεις της δημοτικής αρχής για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για τα Χριστούγεννα, προέτρεψε τους πολίτες, αν έχουν δεύτερο ή τρίτο σπίτι να το ενοικιάσουν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας airbnb, «προκειμένου να πάρουν κανένα φράγκο και να βγάλουν τα σπασμένα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα λοιπά καταλύματα στην πόλη του Βόλου, το Πήλιο και τα περίχωρα αγγίζουν την περίοδο των Χριστουγέννων ακόμη και το 100%. Ένα ποσοστό που αναμένεται να είναι ίδιο και φέτος καθώς ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις ημέρες αυτές.

Αχιλλέας Μπέος: Η πρώτη προεκλογική υπόσχεση

Μπορεί να βρισκόμαστε οκτώ μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, όμως το ενδιαφέρον των υποψηφίων και των επίδοξων δημάρχων καλά κρατεί στον Βόλο. Ο Αχιλλέας Μπέος, αποκάλυψε την πρώτη και τελευταία όπως είπε, προεκλογική του δέσμευση απέναντι στον Βολιώτικο λαό.

Η δέσμευση αφορά στην κατασκευή ενός σύγχρονου Μουσείου, το οποίο θα στεγάσει την Αργώ, που τώρα βρίσκεται στο λιμάνι του Βόλου. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μπέος, ήδη έχει ανατθεί η μελέτη του Μουσείου και ο Δήμος περιμένει τις προτάσεις.

Το επόμενο βήμα είναι η εξασφάλιση της σχετικής χρηματοδότησης για να ξεκινήσει η κατασκευή του. «Αν αυτό δεν επιτευχθεί, και δε βρούμε τα απαραίτητα λεφτά, ο Δήμος Βόλου, θα αναλάβει να κάνει αυτό το Μουσείο με ίδιους πόρους, από τα χρήματα που έχει στο Ταμείο του» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Βόλου, υποσχόμενος ότι κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του -εφόσον εκλεγεί δήμαρχος ξανά- το Μουσείο θα κατασκευαστεί.

Πηγή: thenewspaper.gr 
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: