Βόλος: Ο έρανος για το αναπηρικό αμαξίδιο ήταν σκέτη απάτη – Τα τηλεφωνήματα των δραστών! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Βόλος: Ο έρανος για το αναπηρικό αμαξίδιο ήταν σκέτη απάτη – Τα τηλεφωνήματα των δραστών!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Σεπτεμβρίου 02, 2018  | 

Πάτησαν στην ευαισθησία του κόσμου και έστησαν την απάτη. Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας...

Με ψεύτικο έρανο προσπαθούν διάφοροι επιτήδειοι να ξεγελάσουν τους Βολιώτες και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, δήθεν για το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Βόλου «Ιππόκαμπος».

Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος του σωματείου Πέτρος Μπέλλος κάποιοι απατεώνες ζητούν τηλεφωνικά, δεκάευρα από πολίτες με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Ο κ. Μπέλλος επισημαίνει ότι το σωματείο δεν έχει καμία σχέση με τον έρανο αυτόν και αποκηρύσσει τις συγκεκριμένες πρακτικές καθώς δεν έχουν καμία σχέση με το αναπηρικό κίνημα. Μάλιστα ενημερώθηκε και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που διεξάγει έρευνα.

Οι ανάλογες συλλήψεις στα Γρεβενά
Τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, συνελήφθησαν στα Γρεβενά καθώς εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες με δήθεν έρανο για την οικονομική ενίσχυση ανηλίκου με προβλήματα υγείας. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι δράστες ηλικίας 34, 50 και 57 ετών κατηγορούνται για τα αδικήματα της απάτης και της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Σύμφωνα με την αστυνομία πριν συλληφθούν είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν τέσσερα άτομα ενώ στην κατοχής τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, 14 μπλοκ αποδείξεων και άλλο έντυπο υλικό.

Πηγή: thenewspaper.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: