Θρήνος στην Καλλονή: «Έφυγε» ξαφνικά γνωστός γιατρός της περιοχής « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Θρήνος στην Καλλονή: «Έφυγε» ξαφνικά γνωστός γιατρός της περιοχής

Κατηγορία Ελλάδα στις   Σεπτεμβρίου 13, 2018  | 

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Καλλονής, καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα Κυριακής υπέστη...καρδιακό επεισόδιο και κατέληξε ο γνωστός παθολόγος Naief Altzaiousi.

Ο άτυχος γιατρός, 63 ετών, υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της νύχτας την Κυριακή.

Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καλλονής, ωστόσο ήδη είχε επέλθει το μοιραίο.

Ο Naief Altzaiousi ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην Καλλονή, όπου ζούσε, όσο και σε επίπεδο Νομού, καθώς διατέλεσε Δ/ντης του ΚΥ Καλλονής, ενώ διατέλεσε ιατρός στο Βοστανειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, και μάλιστα ήταν ένας από τους Δ/ντες στην παθολογική μονάδα.

Πριν έρθει στην Λέσβο για μόνιμη εγκατάσταση είχε υπηρετήσει σαν ιατρός και στο ΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ αλλά και σε διάφορα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας

Ο Naief Altzaiousi είχε καταγωγή από το Ισραήλ και την περιοχή Tulkarm αλλά διέμενε στην χώρα μας μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια όπου ασκούσε με μεγάλη επιτυχία το επάγγελμα του Ιατρού παθολόγου και μόνο καλά λόγια έχουν να πουν γι΄ αυτόν ασθενείς του και συνάδελφοι.

Καλό ταξίδι γιατρέ… Κουράγιο στην οικογένεια.


lesvospost.com
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: