Φρίκη στη Λαμία- Δηλητηρίασαν με φόλα τέσσερα σκυλιά « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Φρίκη στη Λαμία- Δηλητηρίασαν με φόλα τέσσερα σκυλιά

Κατηγορία Ελλάδα στις   Σεπτεμβρίου 01, 2018  | 

Τέσσερις ακόμη αθώες ψυχές δηλητηρίασαν με φόλες ασυνείδητοι στην περιοχή της Λαμίας, σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Οι δράστες αυτή τη φορά χτύπησαν στην Λεωφόρο Ελευθερίας στο ΜΕΤΡΟ, όπου γνώριζαν ότι υπήρχαν σκυλάκια που δεχόντουσαν με ευκολία το φαγητό των «σωτήρων» τους.

Καταδικάζουμε την εγκληματική πράξη και θα σταθούμε απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους', τονίζει ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Φθιώτιδας.

Η καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας αναλυτικά:

«Στο ίδιο έργο θεατές ξανά με την δηλητηρίαση σκυλιών αυτή την φορά στην περιοχή του Metro, στη Λεωφόρο Ελευθερίας το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018. Έχουμε χάσει πλέον τον αριθμό στις αμέτρητες περιπτώσεις ‘’φόλας’’ στη Λαμία ειδικά και στη Φθιώτιδα γενικότερα. Ο απολογισμός 4 σκυλιά που κάποιοι φρόντιζαν και αγαπούσαν.

Καταδικάζουμε όχι μόνο την ανηλεή πράξη (η φόλα είναι τοξικό δηλητήριο που όταν εισέρχεται στον οργανισμό προκαλεί αφόρητους πόνους) αλλά και την οπισθοδρομική νοοτροπία που διέπει αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας εγκληματικές πράξεις απέναντι σε ανυπεράσπιστα όντα.

Πρόκειται για την ίδια απολίτιστη λογική να κόβω τα δένδρα μόνος μου γιατί με ενοχλούν, να στήνω σιδηροδέσμιες ομπρέλες με τσιμέντο σε παραλίες για να έχω μόνο εγώ σκιά και άλλες αχαρακτήριστες πράξεις που καταπατούν τον νόμο και προσβάλουν ολόκληρη την χώρα μας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας δηλώνει για μια ακόμη φορά πως θα σταθεί απέναντι σε όσους με τις πράξεις τους προσπαθούν να καταστήσουν την Ελλάδα υποανάπτυκτη γωνιά της Ευρώπης και πως θα αγωνιστεί με σημαία τον εθελοντισμό και την αγάπη για την ζωή και την φύση ώστε να υπερασπιστεί και να αναδείξει όσα οι πρόγονοί μας δίδαξαν σε όλο τον κόσμο: τον πολίτη που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων και είναι χρήσιμος για την κοινωνία…».

enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: