Υπάλληλος παντοπωλείου κατηγορείται ότι έφαγε ζαμπόν αξίας 9.200 δολαρίων! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Υπάλληλος παντοπωλείου κατηγορείται ότι έφαγε ζαμπόν αξίας 9.200 δολαρίων!

Κατηγορία Περίεργα στις   Σεπτεμβρίου 14, 2018  | 

Με την κατηγορία της κλοπής σε βαθμό κακουργήματος βαρύνεται μια υπάλληλος ενός παντοπωλείου στην πόλη Μπόλιβαρ του Οχάιο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Columbus Dispatch, η εν λόγω υπάλληλος κατηγορείται από τον μάνατζερ του καταστήματος ότι στα 8 χρόνια που εργάζεται εκεί έχει κλέψει φαγητό αξίας πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο βοηθός σερίφη της Κομητείας Τουσκαράβας, Μπράιαν Χέιλ, ο υπεύθυνος πρόληψης απωλειών του καταστήματος έλαβε μια πληροφορία σχετικά με μια υπάλληλο η οποία έτρωγε το εμπόρευμα, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα αλλαντικά και συγκεκριμένα στο ζαμπόν.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, λοιπόν, σύμφωνα με την ενημέρωση, η εν λόγω υπάλληλος έτρωγε από τρεις έως πέντε φέτες ζαμπόν! Και όταν ήθελε να αλλάξει γεύση κάποιες φορές, έτρωγε σαλάμι.

Σύμφωνα με υπολογισμούς η γυναίκα αυτή έχει καταναλώσει στην οχταετία που εργάζεται στο παντοπωλείο αλλαντικά -κυρίως ζαμπόν- αξίας 9.200 δολαρίων!

Η ταυτότητα της υπαλλήλου δεν έχει αποκαλυφθεί.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: