Γιατροί αφαίρεσαν ερωτικό βοήθημα 60 εκατοστών από ασθενή! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γιατί “τρέχει” η μύτη σας ακόμα και χωρίς να έχετε αρρωστήσει (video)

Όταν πέφτει η θερμοκρασία στο περιβάλλον συνηθίζουμε να φοράμε σκουφιά, κασκόλ και γάντια, αλλά ό,τι και αν κάνουμε ακόμα και το πιο ελα...

Γιατροί αφαίρεσαν ερωτικό βοήθημα 60 εκατοστών από ασθενή!

Κατηγορία Περίεργα στις   Σεπτεμβρίου 06, 2018  | 

Η πατέντα που σκαρφίστηκαν...

Μια δύσκολη όσο και άβολη κατάσταση είχαν να διαχειριστούν οι γιατροί του νοσοκομείου της Νιγκουάρντα στο Μιλάνο. Δύσκολη από την άποψη ότι χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσουν ώστε να δώσουν λύση στο πρόβλημα που είχαν να αντιμετωπίσουν και άβολη λόγω της φύσης του προβλήματος.

Ένας 31χρονος άνδρας που για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομά του, επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου με πόνους στην κοιλιά. Αρχικά απέφυγε να ενημερώσει τους γιατρούς για το πραγματικό θέμα, αλλά οι ακτινογραφίες έφεραν στο φως την αλήθεια.

Αυτές λοιπόν έδειξαν ότι στο έντερο του άνδρα υπήρχε ένα «μακρύ και μεγάλου μεγέθους ξένο σώμα».

Ήταν ένα σεξουαλικό βοήθημα μήκους 60 εκατοστών, το οποίο είχε μείνει στο κόλον του άνδρα επί ένα 24ωρο.

Για το ιατρικό επιτελείο ήταν μια πρόκληση να μπορέσει να αφαιρέσει το αντικείμενο καθώς η παραδοσιακή μέθοδος, λόγω της λείας επιφάνειάς του και του μεγέθους του, δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

Η συνήθης τεχνική είναι να εισάγεται ένας σωλήνας και μια συσκευή πιασίματος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η λύση αυτή δεν ήταν η ενδεδειγμένη και έτσι οι γιατροί χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσουν.

Χρησιμοποίησαν, λοιπόν, ιατρικό καλώδιο, στο οποίο εφάρμοσαν έναν πλαστικό καθετήρα δημιουργώντας μια θηλιά στο πάνω μέρος. Η θηλιά έσφιξε γύρω από το σεξουαλικό βοήθημα και έτσι οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το ευμέγεθες αντικείμενο και ο άνδρας να επιστρέψει την ίδια μέρα σπίτι του χωρίς άλλα συμπτώματα.

«Η νέα 'χειροποίητη' συσκευή αποδείχθηκε πιο σκληρή από τη συνηθισμένη παγίδα που χρησιμοποιείται για τη διαδικασία αφαίρεσης πολυπόδων και μας επέτρεψε να γραπώσουμε το ξένο σώμα», ανέφερε ο Δρ. Λορέντζο Ντιοσκορίντι στο «British Medical Journal».

«Η επιλογή ενός καθετήρα σχετικά μεγάλης διαμέτρου (2,8mm) μας επέτρεψε να αποφύγουμε την υπερβολική συστροφή του βρόχου μέσα στον καθετήρα που θα μπορούσε να περιορίσει το σωστό άνοιγμα της θηλιάς. Κατά τη γνώμη μας, αυτή η νέα τεχνική είναι εύκολη και αναπαράξιμη στα περισσότερα δωμάτια ενδοσκόπησης και την προτείνουμε ως βάσιμη επιλογή για την αφαίρεση μεγάλων ξένων σωμάτων από το κόλον και το ορθό όταν οι στάνταρ ενδοσκοπικές συσκευές αποτυγχάνουν στην εξαγωγή ξένων σωμάτων», πρόσθεσε.


athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: