Η μυθική εκδίκηση ενός οδηγού που τον έριξαν κάτω κατά την διάρκεια αγώνα με παπάκια (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Η μυθική εκδίκηση ενός οδηγού που τον έριξαν κάτω κατά την διάρκεια αγώνα με παπάκια (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Αυγούστου 04, 2018  | 

Τον περίμενε να κάνει τον γύρω της πίστας και παρά την... απειλή, κατάφερε να πάρει την εκδίκησή του.

Συνήθως στα αθλήματα επικρατεί αυτό που λέμε ευγενής... άμιλλα, όμως υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις. Μία από αυτές είναι και το περιστατικό που έλαβε χώρα στο «East Java Series V Championship Road Race» στην Ινδονησία, πριν από αρκετούς μήνες, αλλά έχει ξαναγίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Όταν λοιπόν ο αγώνας με τα δίχρονα παπάκια ξεκίνησε, εικάζεται οτι ο Dimas θεώρησε οτι ο Hasan τον έκλεισε επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τον κυνηγάει στις πρώτες στροφές και τελικά να τον κλείνει και τον ρίχνει πάνω στα πλευρικά προστατευτικά, με αποτέλεσμα 2-3 θεατές να βρεθούν στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Ο αντίπαλός του λοιπόν, πιστεύοντας οτι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο το οποίο δεν τρώγεται κρύο, αλλά ζεστό, δεν βγήκε από την πίστα. Του έστησε... καρτέρι και τον περίμενε να επιστρέψει.

Μόλις τον είδε να έρχεται, τσάκωσε ένα σακί με άμμο και δεν πτοήθηκε όταν είδε τον Dimas να γκαζώνει κατά πάνω του. Γνωρίζοντας οτι δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει πάνω του, έκανε απλά λίγο στην άκρη και μόλις τον έφτασε, του το πέταξε στις ρόδες, με αποτέλεσμα να βρεθεί και ο αντίπαλος στο έδαφος.

Μάλιστα μετά τον πήρε και στο κυνήγι, όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, σταμάτησε.

Φυσικά αμφότεροι αποβλήθηκαν και ακυρώθηκαν από τον αγώνα.


gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: