Κινητό τηλέφωνο πήρε φωτιά σε αεροπλάνο ‑ Εκκενώθηκε με τσουλήθρες (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Κινητό τηλέφωνο πήρε φωτιά σε αεροπλάνο ‑ Εκκενώθηκε με τσουλήθρες (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Αυγούστου 02, 2018  | 

Φορτιζόταν από ένα power bank.

Οι επιβάτες μιας πτήσης της Ryanair αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το αεροπλάνο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί, στη Βαρκελώνη, όταν ένα κινητό τηλέφωνο έπιασε φωτιά στην καμπίνα.   

Το κινητό φορτιζόταν από ένα power bank ενώ το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 βρισκόταν ακόμη στο έδαφος και οι πιλότοι ετοιμαζονταν για τη σύντομη πτήση από τη Βαρκελώνη έως την Ίμπιζα.   

Βίντεο από το περιστατικό δείχνει το φλεγόμενο κινητό τηλέφωνο να ανοίγει τρύπα σε ένα κάθισμα, πριν το κλωτσήσουν στον διάδρομο.   

Οι καπνοί άρχισαν να γεμίζουν την καμπίνα και το πλήρωμα εφάρμοσε το πρωτόκολλο έκτακτης εκκένωσης του αεροπλάνου, από τις πλαϊνές, φουσκωτές τσουλήθρες που αμέσως αναπτύχθηκαν.     

Στο βίντεο, καταγράφεται η ταραχή κάποιων επιβατών, που έπεφταν στην τσουλήθρα πριν τελειώσει η κάθοδος όσων είχαν προηγηθεί.


«Φαίνεται πως είναι πιο δύσκολο να φτάσουμε στην Ίμπιζα από όσο νομίζαμε. Ποτέ μου δεν είδε τόσους πολλούς ανθρώπους τρομαγμένους (...) Ένας φορητός φορτιστής ανατινάχθηκε στην ίδια γραμμή που καθόμουν και εγώ», σχολιάζει ένας από τους επιβάτες στο Instagram.   

Η αεροπορική εταιρεία διαβεβαίωσε, σε ανακοίνωσή της, πως όλοι οι επιβάτες της πτήσης εκκένωσαν με ασφάλεια την καμπίνα, ενώ οι αεροσυνοδοί έσβησαν το φλεγόμενο smartphone.   

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Ryanair μερίμνησε για την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών που σκόπευαν να ταξιδέψουν στην Ίμπιζα.   

Βάσει των στατιστικών της Ομοσπονδιακής Αεροπορικής Υπηρεσίας, κάθε πενήντα ημέρες μία μπαταρία λιθίου στην καμπίνα των επιβατών προκαλεί προβλήματα σε κάποια πτήση.


e-radio.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: