Βανάκι της αστυνομίας «πάτησε» αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης υπόπτου (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έκαναν ληστεία μέσα σε 5 λεπτά και κέρδισαν... 14 χρόνια φυλακή! (video)

Δυο κακοποιοί που λήστεψαν μανάβικο στην Αγγλία βρίσκονται πια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όπου θα παραμείνουν για τα επόμενα 8 και...

Βανάκι της αστυνομίας «πάτησε» αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης υπόπτου (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Αυγούστου 19, 2018  | 

Άσχημη τροπή πήρε η καταδίωξη ενός υπόπτου για κλοπές σε κεντρικό δρόμο του Μάντσεστερ στην βόρεια Αγγλία, όταν ο αστυνομικός που καταδίωκε πεζή τον ύποπτο, χτυπήθηκε από το βανάκι της αστυνομίας που συμμετείχε στην καταδίωξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να προχωρήσουν στον έλεγχο των στοιχείων ενός άντρα, που κινούταν με ύποπτες κινήσεις κοντά σε super market της περιοχής.

Φθάνοντας στο σημείο, ο συνοδηγός του βαν κατέβηκε από το όχημα, κατευθυνόμενος προς τον ύποπτο, ο οποίος στην θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει, με τους τελευταίους να τον καταδιώκουν τόσο πεζή όσο και με το βαν.

Όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο πεζός αστυνομικός χάνει την ισορροπία του και πέφτει καταμεσής του δρόμου, με τον οδηγό του βαν να μην προλαβαίνει να σταματήσει και να τον χτυπάει, ευτυχώς με μικρή ταχύτητα.

Από την σύγκρουση, ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ η καταδίωξη συνεχίστηκε, με τον ύποπτο να ακινητοποιείται λίγα μέτρα πιο μακριά.


Πηγή: independent.co.uk
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: