Τον έπιασαν από τη ζώνη και του έσωσαν τη ζωή – Απίστευτη διάσωση σε μπαλκόνι σπιτιού! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Τον έπιασαν από τη ζώνη και του έσωσαν τη ζωή – Απίστευτη διάσωση σε μπαλκόνι σπιτιού!

Κατηγορία Διεθνή στις   Αυγούστου 06, 2018  | 


Η ζωή του σώθηκε από θαύμα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πιάσουν από τα πόδια, τη μέση και άλλα σημεία του σώματός του, όμως τελικά τον συγκράτησαν από τη ζώνη του...

Τη ζωή ενός άνδρα που επιχείρησε να αυτοκτονήσει έσωσαν οι αστυνομικοί στην Αττάλεια της Τουρκίας. Ο επίδοξος αυτόχειρας βρισκόταν στο σπίτι του και κρατώντας ένα μαχαίρι και φώναζε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου ότι θα αυτοκτονήσει.

Οι γείτονές του κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι του 34χρονου, που κατονομάστηκε ως Οσάμα Τζ. Οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον μεταπείσουν έπεσαν στο κενό κι έτσι ο Οσάμα πήδηξε από το μπαλκόνι του.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πιάσουν από τα πόδια, τη μέση και άλλα σημεία του σώματός του, όμως τελικά τον συγκράτησαν από τη ζώνη του, ενώ συνάδελφοί τους ανέβηκαν με γερανό και του πέρασαν χειροπέδες, ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει και να τραβηχτεί στην ασφάλεια του διαμερίσματός του.

Όπως γράφτηκε από τα τοπικά Μέσα, ο Οσάμα περνά κατάθλιψη εξαιτίας του πρόσφατου διαζυγίου του, ενώ πάσχει και από σχιζοφρένεια. Μετά από το περιστατικό νοσηλεύτηκε.

Πηγή: antenna.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: