Θα μοιάζει με τρακάρισμα, αλλά θα είναι… παρκάρισμα! Το «άραξε» σε μαγαζί στην Λαμία (pics) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Θα μοιάζει με τρακάρισμα, αλλά θα είναι… παρκάρισμα! Το «άραξε» σε μαγαζί στην Λαμία (pics)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Αυγούστου 07, 2018  | 


Πόσα και πόσα παρκαρίσματα για... Όσκαρ έχουμε δει κατά καιρούς σε αυτήν την χώρα... Αυτό το παρκάρισμα, όμως, στην Λαμία, "κλέβει" την παράσταση...

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους διερχόμενοι πεζοί αλλά και οδηγοί με το παρκάρισμα που έκανε πολίτης στην πλατεία Πάρκου, στην Λαμία και μάλιστα… μέρα – μεσημέρι. Συγκεκριμένα στις 13:15, σε ώρα δηλαδή αιχμής το μεσημέρι της Δευτέρας 06.08.2018.

Βρήκε την είσοδο καταστήματος γνωστής αλυσίδας τηλεπικοινωνιών και το… παράτησε εκεί μέσα! Αδιαφορώντας φυσικά για το γεγονός ότι εμπόδιζε την είσοδο, όλο το πεζοδρόμιο και το μεγαλύτερο κομμάτι της λωρίδας που εξυπηρετεί τα αυτοκίνητα που στρίβουν δεξιά για Καποδιστρίου (σ.σ.ειδικά λεωφορεία και φορτηγά)!

Για κακή του τύχη περνούσε περιπολικό με συνοδηγό τον Διοικητή του ΑΤ Λαμίας (και πρώην Διοικητή της Τροχαίας) Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γιώργο Μπράνη, που αμέσως σταμάτησε για τα προβλεπόμενα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός είχε και δικαιολογίες να πει, παρά το απίστευτο της ενέργειάς του.

Πάντως, ο «υπεύθυνος» οδηγός, είχε φροντίσει να αφήσει τα… αλάρμ αναμμένα!

Δείτε τις απίστευτες εικόνες στην Λαμία

Πηγή: lamiareport.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: