Σε νησί των Κυκλάδων το «Γραφείο Τολμηρών Εφήμερων Σχέσεων» – Ο δεκάλογος που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Σε νησί των Κυκλάδων το «Γραφείο Τολμηρών Εφήμερων Σχέσεων» – Ο δεκάλογος που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά

Κατηγορία Ελλάδα στις   Αυγούστου 12, 2018  | 

Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχει σε νησί των Κυκλάδων ένα "Γραφείο Εφήμερων Σχέσεων", που υπόσχεται... αυτό ακριβώς.

Αλήθεια, έχετε ακούσει ποτέ για Γραφείο Εφήμερων σχέσεων; Ή για τολμηρών; Υπάρχει όμως ένα Γραφείο Τολμηρών και εφήμερων σχέσεων, και βρίσκεται σε ένα νησί των Κυκλάδων. Δεν είναι σε ένα από τα προβεβλημένα νησιά των Κυκλάδων, αλλά αυτό το νησί αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο που θέλουν να ζήσουν μποναδικές στιγμές στο απέραντο γαλάζιο.

Το εν λόγω γραφείο είναι… κρυμμένο σε μία πανεμορφη παραλία, ενώ στην πινακίδα υπογραμμίζεται ότι οι ώρες γραφείου είναι 15.00- 18.00. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν φέτος στο συγκεκριμένο νησί και στην «ονειροπόλα σκιά της καλύβας».. όπου στεγάζεται και το συγκεκριμένο «Γραφείο».

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Μύκονος: Εισπράξεις που προκαλούν ίλιγγο στο Nammos – Ο λογαριασμός της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ (video)

Πριν όμως επισκεφτείς το Γραφείο θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά και αυτή την πινακίδα, με τον δεκάλογο που πρέπει να έχεις υπόψιν σου.


Για την ιστορία, το Γραφείο βρίσκεται στη Δονούσα.

Με πληροφορίες από το naxospress.gr.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: