Κροκόδειλος δάγκωσε και παραλίγο να ξεριζώσει το χέρι του εκπαιδευτή του (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Κροκόδειλος δάγκωσε και παραλίγο να ξεριζώσει το χέρι του εκπαιδευτή του (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   Αυγούστου 19, 2018  | 

Σοκαριστικές στιγμές κατέγραψε η κάμερα πάρκου θαλάσσιας ζωής στην βόρεια Ταϊλάνδη, όταν ένας ενήλικος κροκόδειλος δάγκωσε το χέρι του εκπαιδευτή του, κατά τη διάρκεια επιδείξεων σε δεκάδες επισκέπτες του χώρου.

Ο εκπαιδευτής βρισκόταν στην μέση του show, έχοντας τοποθετήσει το χέρι του μέσα στο ανοιχτό στόμα του ερπετού, όταν εκείνο με απίστευτη δύναμη έκλεισε τα σαγόνια του, παγιδεύοντας το χέρι του άτυχου εκπαιδευτή.

Ολόκληρο το περιστατικό καταγράφηκε από τα κινητά τηλέφωνα των εμβρόντητων επισκεπτών, ενώ η συνέχεια παραλίγο να λάβει διαστάσεις τραγωδίας, με το πανίσχυρο ερπετό να προσπαθεί να ξεριζώσει το άκρο του άντρα, ευτυχώς χωρίς επιτυχία.

Τελικά, ο εκπαιδευτής, εμφανώς σοκαρισμένος, καταφέρνει να τραβήξει το χέρι του από το στόμα του κροκόδειλου, έχοντας τραυματιστεί αρκετά σοβαρά, ενώ ένας από τους βοηθούς του προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του ζώου και να το ηρεμήσει.


Πηγή: independent.co.uk
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: