Κρήτη: Του έμαθαν τα κόλπα για να κάνει ελέγχους και το μετάνιωσαν οικτρά – Σάλος από τις διαπιστώσεις! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Κρήτη: Του έμαθαν τα κόλπα για να κάνει ελέγχους και το μετάνιωσαν οικτρά – Σάλος από τις διαπιστώσεις!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Αυγούστου 21, 2018  | 

Αντιμέτωποι με απίστευτες διαπιστώσεις έρχονται καθημερινά οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ, που ερευνούν καταγγελίες για ρευματοκλοπές. Ούτε λίγο-ούτε πολύ, στα “πράσα” πιάστηκε στην Κρήτη ακόμη και υπάλληλος από τα εργολαβικά συνεργεία που πληρώνει η ΔΕΗ για να διενεργούν τους ελέγχους. Τις αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν ακόμη και τα στελέχη της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ, που δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την έκταση του προβλήματος...

Η διαπίστωση πως… έβαλαν τον “λύκο να φυλάει τα πρόβατα” ήταν γνωστή στις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ στην υπόλοιπη χώρα, καθώς είχαν βγει στο φως περιπτώσεις παρανομιών εκ των έσω! Ανάλογες εικόνες καταγράφονται, ωστόσο, και στην Κρήτη, όπου πρόσφατα άρχισαν να αποκαλύπτονται και κρούσματα ρευματοκλοπής από προσωπικό που εργάζεται για λογαριασμό της ΔΕΗ.

Όπως αποκάλυψε στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο πρόεδρος του τεχνικού προσωπικού της ΔΕΗ στην Κρήτη Γιάννης Βρέντζος, πρόκειται για κάποια άτομα τα οποία εργάστηκαν στα ιδιωτικά συνεργεία και τα οποία επιχειρούν για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ με εργολαβία και αποστολή να βοηθήσουν στον εντοπισμό ρευματοκλοπών.

«Υπάρχουν φαινόμενα τα οποία είναι πάρα πολύ λυπηρά. Άνθρωποι, συνεργάτες, ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι τρώνε “ψωμί” από την Επιχείρηση δουλεύοντας ως εργολάβοι για τον εντοπισμό ρευματοκλοπών, κλέβουν οι ίδιοι ρεύμα! Υπάρχουν, δυστυχώς και τέτοια κρούσματα, τα οποία σιγά-σιγά αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια. Ελέγχονται, βλέπετε, και εκείνοι, οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι, όπως φυσικά ελέγχεται και το τακτικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ. Είχαμε κρούσματα στην υπόλοιπη χώρα. Έχει προκύψει τέτοιο περιστατικό και εδώ στην Κρήτη, στον τόπο μας», ανέφερε ο κ. Βρέντζος.

Όπως προκύπτει από τα γεγονότα, κάποιοι επιτήδειοι, αφού καταρτίστηκαν σε κάθε μέθοδο ρευματοκλοπής, ώστε να μπορούν να την αναγνωρίζουν και να την “ξετρυπώνουν” προς όφελος της ΔΕΗ και της κοινωνίας, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τη γνώση και την κατάρτιση για δικό τους όφελος. Επιστράτευσαν, δηλαδή, τις μεθόδους και τις πατέντες ρευματοκλοπής τις οποίες καταρτίστηκαν να εντοπίζουν, για να κλέβουν οι ίδιοι ρεύμα… Βεβαίως, τελικά την πάτησαν, αφού υπολόγισαν χωρίς τον… ξενοδόχο! Εν προκειμένω, δεν υπολόγισαν τους τακτικούς ελέγχους που γίνονται σε όλο το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΗ.

«Αυτά που τους δείχνουμε για να μπορούν, για να είναι σε θέση να βρουν μια ρευματοκλοπή, τα εφαρμόζουν για δικό τους όφελος. Αλλά, είπαμε, ουδέν κρυπτόν, αφού όλοι υποβάλλονται σε ελέγχους», σημείωσε ο κ. Βρέντζος.


Πηγή: neakriti.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: