Εργάτες εγκατέλειψαν ένα ολόκληρο εργοστάσιο επειδή απέλυσαν συναδέλφους τους (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Εργάτες εγκατέλειψαν ένα ολόκληρο εργοστάσιο επειδή απέλυσαν συναδέλφους τους (video)

Κατηγορία Viral στις   Αυγούστου 06, 2018  | 


Η δημοσιοποίηση του video προκάλεσε την απόλυση και του ανθρώπου που το τράβηξε.

Ως παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να προβάλετε το συγκεκριμένο video από το υπό κατασκευή εργοστάσιο της UPS στην Ιντιανάπολις.

Σε αυτό φαίνεται οι στιγμή που οι Μεξικάνοι εργάτες ενημερώνονται για τις απολύσεις συναδέλφων τους από την εταιρία που τους είχε παραχωρήσει για την υλοποίηση του έργου.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που το τράβηξε, τον Antoine Dangerfield δηλαδή, ο υπεύθυνος ασφαλείας των υπό κατασκευή εγκαταστάσεων, είχε δείξει αρκετά ρατσιστικές διαθέσεις. Κάτι που οι περισσότεροι το ήξεραν και είχαν μάθει να... φυλάγονται.
Στις ενημερώσεις που γίνονταν για την πορεία του έργου, πάντα υπήρχε και ένας μεταφραστής προκειμένου να γίνονται όλα κατανοητά, όμως στην τελευταία δεν υπήρχε και ο υπεύθυνος ασφαλείας ζήτησε από έναν εργάτη να κάνει την δουλειά αυτή.

Εκείνος αρνήθηκε, η ενημέρωσε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μετά το τέλος της, 5 εργάτες ενημερώθηκαν να πάνε σπίτι τους.

Όταν οι υπόλοιποι ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή, αποφάσισε να φύγουν από την δουλειά σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αυτή τη στιγμή αποτύπωσε στο video ο Antoine Dangerfield, ο οποίος όμως είχε συμβόλαιο με άλλη εταιρία.

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι την γλίτωσε... Με το video να έχει γίνει viral, όταν πήγε να πληρωθεί του προτάθηκαν 250 δολάρια ως αντάλλαγμα για να το κατεβάσει από το Facebook, όμως αρνήθηκε.

Έτσι, απολύθηκε και αυτός...


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: