Απάνθρωπη τιμωρία: Δεν φαντάζεστε με τι έλουσαν ζευγάρι που έκανε σeξ εκτός γάμου (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Απάνθρωπη τιμωρία: Δεν φαντάζεστε με τι έλουσαν ζευγάρι που έκανε σeξ εκτός γάμου (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Αυγούστου 02, 2018  | 

Μία άκρως… αηδιαστική τιμωρία επεφύλασσε η ετυμηγορία του όχλου για ένα «παράνομο» ζευγάρι στην Ινδονησία.

Το «έγκλημά» των δύο νέων; Ότι έκαναν σεξ εκτός γάμου!

Το απάνθρωπο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζει το συγκεντρωμένο πλήθος να περιλούζει με βοθρολύματα το ζευγάρι, δίπλα από έναν ανοιχτό υπόνομο, προκαλώντας εκτός από… αναταραχές στο στομάχι, σοκ και αποτροπιασμό.

Σύμφωνα, δε, με τα διεθνή ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη στη Λάνγκσα, μια μικρή πόλη στην επαρχία Άτσε, τη μοναδική στη χώρα όπου εφαρμόζεται επίσημα ο ιδιαίτερα σκληρός ισλαμικός νόμος της Σαρίας (ο ισλαμικός θρησκευτικός κώδικας διαβίωσης).

Αυτό που κίνησε τις υποψίες των γειτόνων ήταν οι συχνές επισκέψεις του άνδρα, ο οποίος ήταν και ο εργοδότης της κοπέλας, στο σπίτι της. Ακολούθησε σχετική καταγγελία στις θρησκευτικές Αρχές της πόλης, με αποτέλεσμα το «ζευγάρι» να κληθεί σε… απολογία.

Ο ισχυρισμός των δύο νέων ότι είχαν παντρευτεί κρυφά σε άλλη περιοχή και απλά δεν ανακοίνωναν το γάμο τους επειδή οι δικοί τους είχαν αντιρρήσεις, δεν έπεισε, καθώς αμφισβητήθηκε ακόμα και η γνησιότητα του πιστοποιητικού που παρουσίασαν.

Αποφασίστηκε έτσι το ζευγάρι να υποβληθεί σε μια… πρώτη ταπεινωτική τιμωρία, ενώ αν το πιστοποιητικό αποδειχθεί όντως ψεύτικο, το περιμένει μια ακόμα πιο σκληρή σωματική καταδίκη!


newsbomb.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: