Καταδικάστηκε γιατρός για… φακελάκι – Τέθηκε σε αργία « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Καταδικάστηκε γιατρός για… φακελάκι – Τέθηκε σε αργία

Κατηγορία Ελλάδα στις   Αυγούστου 03, 2018  | 

Γιατρός που κατέχει θέση διευθυντή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης τέθηκε σε αργία μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για δωροδοκία.

Μετά την καταδικαστική απόφαση το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου συνήλθε και αποφάσισε την αναστολή άσκησης των καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού.

“Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, κινήσαμε όλες τις διαδικασίες και παραπέμψαμε την συγκεκριμένη υπόθεση στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει αν θ’ απολυθεί οριστικά ή όχι ο συγκεκριμένος γιατρός”, επεσήμανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.

“Πρόκειται για μία περίπτωση που σημειώθηκε τέλη του 2015 και αφορά υπόθεση γιατρού που κατηγορήθηκε ότι δέχθηκε από ασθενή φακελάκι”, τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο κ. Τασσόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη (01.08.2018) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με το δικαστήριο να επιβάλει στον επίορκο γιατρό ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματική εγγύηση.

πηγή: cretapost.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: