Καταδικάστηκε γιατρός για… φακελάκι – Τέθηκε σε αργία « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Καταδικάστηκε γιατρός για… φακελάκι – Τέθηκε σε αργία

Κατηγορία Ελλάδα στις   Αυγούστου 03, 2018  | 

Γιατρός που κατέχει θέση διευθυντή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης τέθηκε σε αργία μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για δωροδοκία.

Μετά την καταδικαστική απόφαση το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου συνήλθε και αποφάσισε την αναστολή άσκησης των καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού.

“Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, κινήσαμε όλες τις διαδικασίες και παραπέμψαμε την συγκεκριμένη υπόθεση στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει αν θ’ απολυθεί οριστικά ή όχι ο συγκεκριμένος γιατρός”, επεσήμανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.

“Πρόκειται για μία περίπτωση που σημειώθηκε τέλη του 2015 και αφορά υπόθεση γιατρού που κατηγορήθηκε ότι δέχθηκε από ασθενή φακελάκι”, τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο κ. Τασσόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη (01.08.2018) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με το δικαστήριο να επιβάλει στον επίορκο γιατρό ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματική εγγύηση.

πηγή: cretapost.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: