Αστυνομικός σκύλος έπαθε overdose από ηρωίνη κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φυλακή (pics) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Αστυνομικός σκύλος έπαθε overdose από ηρωίνη κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φυλακή (pics)

Κατηγορία Διεθνή στις   Αυγούστου 20, 2018  | 

Εξαιρετικά δυσάρεστη κι αναπάντεχη τροπή πήρε ο έλεγχος ρουτίνας των κελιών καταδικασμένων σε φυλακή της πολιτείας Όρεγκον στις ΗΠΑ.

Ο γερμανικός ποιμενικός που ακούει στο όνομα Άμπι συμμετείχε στην έρευνα των σωφρονιστικών υπαλλήλων στο κατάστημα κράτησης της κομητείας Κλακάμα, όταν άρχισε να εμφανίζεται αρκετά υποτονικό, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε σπασμούς και ταχυκαρδίες, πριν καταρρεύσει μπροστά στα μάτια του εκπαιδευτή του.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η Άμπι είχε μυρίσει ποσότητα ηρωίνης, που βρισκόταν κρυμμένη σε βαλίτσα με ρούχα ενός φυλακισμένου, ενώ αμέσως της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή, πριν μεταφερθεί σε ιατρείο μικρών ζώων για την κατάλληλη θεραπεία.


Πλέον, η Άμπι, που «υπηρετεί» εδώ κι αρκετά χρόνια στο εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα, έχει επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά της, ενώ στο εξής δεν θα συμμετέχει σε έρευνες για ναρκωτικές ουσίες αλλά θα έχει μόνο καθήκοντα φύλαξης κι επιτήρησης.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: